Tekirdağ'da iş makinesi kazası: 74 yaşındaki işçi hayatını kaybetti
Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde, internet kablosu çekimi sırasında iş makinesinin çarptığı 74 yaşındaki işçi Ökkeş Erol hayatını kaybetti. Olayla ilgili inceleme sürüyor.
1 / 4Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde, yer altına internet kablosu çekimi sırasında trajik bir kaza meydana geldi. Ökkeş Erol (74), iş makinesinin kovasının çarpması sonucu hayatını kaybetti.
2 / 4Olay, saat 14.00 sıralarında Malkara'nın kırsal İshakça Mahallesi'nde özel bir şirket tarafından gerçekleştirilen fiber optik internet kablosu çekimi esnasında gerçekleşti. İş makinesinin operatörü Hasan Ö. (58), işçiler arasında bulunan Ökkeş Erol'un boyun bölgesine kova ile çarptı. Bu çarpmanın ardından Erol, ağır yaralandı.
3 / 4İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptığı kontrolde, Ökkeş Erol'un yaşamını yitirdiği belirlendi. Erol'un cansız bedeni, Malkara Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı. Jandarma, olayla ilgili olarak iş makinesi operatörü Hasan Ö.'yü gözaltına alarak inceleme başlattı.
Sitemizde deneyiminizi iyileştirmek, içerik ve reklamları kişiselleştirmek ve ziyaretleri analiz etmek için çerezler kullanılmaktadır. Siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. Gizlilik Politikası