Tekirdağ'da şehit olan polis memurları Erkan Tütüncüler ve Emrah Koç için düzenlenen mevlit programında dualar edildi, katılım yoğun oldu ve şehitlerin ailelerine destek olundu.
1 / 10Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde, bıçaklı ve silahlı saldırıda şehit olan polis memurları Erkan Tütüncüler ve Emrah Koç için mevlit okutuldu.
2 / 10Polis memurları, 17 Mayıs’ta psikolojik rahatsızlığı bulunan Orhan Altan’ın saldırısına uğrayarak hayatlarını kaybetmişti. Altan, saldırının ardından polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Şehit polislerden Tütüncüler, Çorlu’da; Koç ise Van'da düzenlenen törenlerle toprağa verilmişti.
3 / 10Bugün Hacı Mehmet Şirikçi Camii’nde düzenlenen Mevlid-i Şerif programı, Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, emniyet müdürleri ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi. Programda Kuran-ı Kerim okunarak, şehitler için dualar edildi. Camiyi dolduran kalabalık, şehitlerin ruhuna dualar ederek ailelerine destek olmayı ihmal etmedi. Mevlidin sonunda İlçe Müftüsü Mehmet Nedim Bakır tarafından hatim duası yapıldı.
Sitemizde deneyiminizi iyileştirmek, içerik ve reklamları kişiselleştirmek ve ziyaretleri analiz etmek için çerezler kullanılmaktadır. Siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. Gizlilik Politikası