Tekirdağ'da uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 7 şüpheli, mahkemece tutuklandı. Operasyonda çeşitli uyuşturucu maddeler ve para ele geçirildi.
1 / 5Tekirdağ'ın Çorlu ve Çerkezköy ilçelerinde uyuşturucu satıcılarına yönelik eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan 7 şüpheli tutuklandı.
2 / 5Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ticareti ve kullanımını engellemek amacıyla Çorlu ve Çerkezköy'de belirlenen 3 adrese operasyon düzenledi. Yapılan aramalarda önemli miktarda uyuşturucu madde ve bu maddelerin ticaretinden elde edildiği düşünülen para ele geçirildi.
3 / 5Operasyonda 21 kök kenevir, 700 gram esrar, 505 gram skunk, 70 sentetik hap ve 3 bin kullanımlık sentetik kannabinoid emdirilmiş materyal bulundu. Ayrıca uyuşturucu üretiminde kullanılan çeşitli ekipmanlar ve 8 bin 800 TL nakit para da muhafaza altına alındı. Gözaltına alınan 7 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan şüpheliler, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Sitemizde deneyiminizi iyileştirmek, içerik ve reklamları kişiselleştirmek ve ziyaretleri analiz etmek için çerezler kullanılmaktadır. Siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. Gizlilik Politikası