4 Fotoğraf

Trabzonspor KuPS maçı hazırlıklarına başladı

Trabzonspor, UEFA Konferans Ligi'ndeki KuPS maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı. Takım, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde hem rejenerasyon hem de pas ve dar alan oyunları üzerinde çalıştı.
DHA
DHA
0
  1. 1 / 4 Trabzonspor KuPS maçı hazırlıklarına başladı 1
    Trabzonspor, UEFA Konferans Ligi ilk hafta maçında karşılaşacağı KuPS müsabakası için hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Thomas Reis'in yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanlar, takımdaki motivasyonu artırmayı hedefliyor.
  2. 2 / 4 Trabzonspor KuPS maçı hazırlıklarına başladı 2
    Samsunspor ile oynanan önceki maçta görev alan futbolcular, antrenmanda özel bir rejenerasyon programına tabi tutuldu. Diğer oyuncular ise ısınma hareketlerinin ardından pas ve dar alan oyunlarına odaklandı. Bu çalışmalar, takımın hem fiziksel hem de taktiksel olarak KuPS maçına en iyi şekilde hazırlanmasını amaçlıyor. Bordo-mavili ekip, hazırlıklarına yarın saat 15.00'da yapacağı bir sonraki antrenmanla devam edecek.
  3. 3 / 4 Trabzonspor KuPS maçı hazırlıklarına başladı 3
  4. 4 / 4 Trabzonspor KuPS maçı hazırlıklarına başladı 4

Yorumlar

UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.

Bu Yazıyı Paylaş