Trabzonspor, Rizespor maçı hazırlıklarına devam etti
Trabzonspor, Süper Lig'in 9. haftasında oynayacağı Çaykur Rizespor maçı için hazırlıklarını sürdürüyor. Antrenmanlarda pas ve ayak tenisi gibi çalışmalar yapıldı.
1 / 5Trabzonspor, Süper Lig'in 9. haftasında Çaykur Rizespor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor.
2 / 5Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Teknik Direktör Thomas Reis yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, saat 15.00'te ısınma hareketleriyle başladı. Ardından pas ve 5'e 2 çalışmaları yapıldı. Antrenmanın son bölümünde ise oyuncular gruplar halinde ayak tenisi oynadı.
3 / 5Bordo mavili ekip, Çaykur Rizespor maçı için son hazırlıklarını yarın saat 15.00'te yapacağı antrenmanla tamamlayacak.
Sitemizde deneyiminizi iyileştirmek, içerik ve reklamları kişiselleştirmek ve ziyaretleri analiz etmek için çerezler kullanılmaktadır. Siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. Gizlilik Politikası