Travmatik kazada annesini kaybeden 4 yaşındaki Sancar, yaralı halde veda etti
Balıkesir'deki otobüs kazasında annesini kaybeden 4 yaşındaki Sancar, yaralı halde annesinin cenazesinde yürek dağlayan bir veda yaşadı. Baba Şevket Kel, eşi için "bel kemiğimdi" diyerek gözyaşı döktü.
1 / 11Balıkesir'in Bandırma ilçesinde meydana gelen ve 3 kişinin hayatını kaybettiği, 30 kişinin ise yaralandığı yolcu otobüsü kazasında, hayatını kaybeden Elif Kel'in 4 yaşındaki oğlu Sancar Kel, annesine veda etti.
2 / 11Manisa'daki bir düğüne gitmek üzere otobüse binen Elif Kel ve 3 çocuğu, Balıkesir'de yaşanan feci kaza sonucu büyük bir trajediyle karşılaştı. Kazada annesi Elif Kel ile birlikte 3 kişi hayatını kaybederken, oğlu Sancar Kel de yaralı olarak kurtuldu. Hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edilen küçük Sancar, annesinin cenaze törenine katılarak yürek burkan bir veda yaşadı.
3 / 11Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde toprağa verilen Elif Kel'in cenaze namazına, kazada yaralanan ve sargılar içinde olan oğlu Sancar Kel'in yanı sıra eşi Şevket Kel ve diğer çocukları da katıldı. Eşinin tabutuna sarılan Şevket Kel, "O benim bel kemiğimdi. Ne o ne ben birbirimizin kalbini kırdık. O beni bırakıp, gitti" diyerek gözyaşlarına boğuldu. Elif Kel, dualarla Veliköy Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlandı.
Sitemizde deneyiminizi iyileştirmek, içerik ve reklamları kişiselleştirmek ve ziyaretleri analiz etmek için çerezler kullanılmaktadır. Siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. Gizlilik Politikası