TSK atıcıları federasyon kupasında tüm kategorilerde şampiyon oldu
TSK Spor Gücü Atış Takımı, Mersin'de düzenlenen federasyon kupasında tüm kategorilerde şampiyon oldu ve birçok rekor kırarak önemli bir başarıya imza attı.
1 / 3Milli Savunma Bakanlığı'nın yaptığı duyuruya göre, TSK Spor Gücü Atış Takımı, Mersin'de düzenlenen Olimpik Branşlar Ateşli Silahlar Federasyon Kupası'nda önemli bir başarı elde etti.
2 / 3Takım, 25 metre ateşli tabanca ve 50 metre ateşli tüfek kategorilerindeki bireysel yarışmalarda tüm şampiyonlukları kazanarak dikkat çekti. Mersin'in Erdemli ilçesinde gerçekleştirilen etkinlikte, 50 metre ateşli tüfek kategorisinde Mert Nalbant birincilik elde ederek Türkiye rekorunu kırdı. Zeynep Yıldız da bu kategoride birinci olarak başarı gösterdi. Ayrıca, Pelvin Erkan ve Serhat Paçal ikincilik elde ederek takıma katkı sağladı.
3 / 325 metre ateşli tabanca kategorisinde ise Eser Koç, birincilik kazanarak Türkiye rekorunu egale etti. Şimal Yılmaz da bu kategoride birinci olarak öne çıktı. Bunun yanı sıra, 50 metre ateşli tüfek kategorisinde Emrah Ceylan, yurt dışı baraj puanını geçerek milli takımda yer alma hakkı kazandı. Milli Savunma Bakanlığı, sporcuları bu başarılarından dolayı tebrik etti ve performanslarının devamını diledi.
Sitemizde deneyiminizi iyileştirmek, içerik ve reklamları kişiselleştirmek ve ziyaretleri analiz etmek için çerezler kullanılmaktadır. Siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. Gizlilik Politikası