8 Fotoğraf

Turgutlu’da 1,5 kilometrelik altyapı çalışması başladı

Setüstü Sokak’ta 1.250 metre yağmur suyu ve 250 metre kanalizasyon hattı yapılacak. Çalışmanın tamamlanmasıyla yağışlı havalarda yaşanan su baskınlarının önüne geçilmesi hedefleniyor.
ANKA
ANKA
0
  1. 1 / 8 Turgutlu’da 1,5 kilometrelik altyapı çalışması başladı 1
    Turgutlu’da Atatürk ve Mustafa Kemal mahallelerini bağlayan Setüstü Sokak’ta 1.500 metrelik altyapı çalışması başladı. Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü’nün yürüttüğü çalışma kapsamında 1.250 metre yağmur suyu, 250 metre kanalizasyon hattı yapılacak.
  2. 2 / 8 Turgutlu’da 1,5 kilometrelik altyapı çalışması başladı 2
    MASKİ Turgutlu İlçe Şefliği ekiplerinin yürüttüğü çalışmanın, yağışlı havalarda yaşanan su baskınlarını ve altyapı sorunlarını önlemesi hedefleniyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu, “Manisa’mızda yıllardır bekleyen altyapı sorunlarını bir bir tarihe gömüyoruz” dedi. Dutlulu, çalışmalar tamamlandığında mahallenin güvenli ve modern bir görünüme kavuşacağını belirterek Manisa’nın 17 ilçesi için çalışmayı sürdüreceklerini söyledi. MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şahika Orhan, “Amacımız vatandaşlarımıza daha sağlıklı, güvenli ve kalıcı altyapı hizmeti sunmak” diye konuştu. Orhan, hattın tamamlanmasıyla bölgede yağmur suyu baskınlarının önüne geçmeyi amaçladıklarını kaydetti.
  3. 3 / 8 Turgutlu’da 1,5 kilometrelik altyapı çalışması başladı 3
    Atatürk Mahallesi Muhtarı Seydi İnce, çalışmanın mahallede uzun süredir beklendiğini belirterek, “Mahallemiz yıllardır bu çalışmaya hasretti” dedi. Yağışlarda taşma ve koku sorunu yaşandığını aktaran İnce, yaklaşık 1,5 kilometrelik altyapı çalışmasının ardından yolun daha kullanışlı olacağını söyledi. Günde 2 bin 500 aracın kullandığı yol için Besim Dutlulu’ya ve çalışmada emeği geçenlere teşekkür etti; Ferdi Başkan’ın verdiği altyapı sözünün yerine getirildiğini ifade etti. Mahalle sakini Abdurrahman Çam, “Yağmur yağdığında komşularımız yoldan geçemiyordu” dedi. Çam, rahmetli Ferdi Başkan’ın söz verdiğini, çalışmanın başladığını belirterek Besim Dutlulu’ya teşekkür etti. Mehmet Yiğit ise, “Yağmur yağdığında sokağı su basıyor” sözleriyle yaşadıkları sorunu anlattı; çalışmaların bitmesiyle sorunun sona ermesini umduğunu ve ekiplerin ellerinden geleni yaptığını söyledi.
  4. 4 / 8 Turgutlu’da 1,5 kilometrelik altyapı çalışması başladı 4
  5. 5 / 8 Turgutlu’da 1,5 kilometrelik altyapı çalışması başladı 5
  6. 6 / 8 Turgutlu’da 1,5 kilometrelik altyapı çalışması başladı 6
  7. 7 / 8 Turgutlu’da 1,5 kilometrelik altyapı çalışması başladı 7
  8. 8 / 8 Turgutlu’da 1,5 kilometrelik altyapı çalışması başladı 8

Yorumlar

UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.

Bu Yazıyı Paylaş