3 Fotoğraf

Turgutlu'da 30 Ağustos etkinlikleri kortej ve konserle kutlanacak

Turgutlu'da 30 Ağustos Zafer Bayramı, kortej yürüyüşü ve Ece Mumay konseri gibi etkinliklerle kutlanacak. Belediye Başkanı Çetin Akın, tüm vatandaşları bayram coşkusunu birlikte yaşamaya davet etti.
ANKA
ANKA
0
  1. 1 / 3 Turgutlu'da 30 Ağustos etkinlikleri kortej ve konserle kutlanacak 1
    Turgutlu Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı bir dizi etkinlikle kutlanacak. Kutlamalar, 30 Ağustos Pazar günü saat 20.30'da Koza Parkı Kavşağı'ndan başlayacak.
  2. 2 / 3 Turgutlu'da 30 Ağustos etkinlikleri kortej ve konserle kutlanacak 2
    Bayram coşkusunu ilçe geneline yayacak olan programda, Turgutlulular Türk bayraklarıyla korteje katılarak milli birlik ve beraberlik ruhunu pekiştirecek. Kortejin ardından 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Alanı'nda saat 21.30'da sevilen sanatçı Ece Mumay sahne alacak. Bu özel geceye ayrıca saat 20.30'da DJ Burak Zengin ve 21.15'te Çınar Arı'nın solo bateri performansı da renk katacak.
  3. 3 / 3 Turgutlu'da 30 Ağustos etkinlikleri kortej ve konserle kutlanacak 3
    Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, tüm hemşehrilerini bu anlamlı günde bir araya gelmeye davet etti. Akın, “30 Ağustos, milletimizin bağımsızlığından ve özgürlüğünden hiçbir koşulda vazgeçmeyeceğini tüm dünyaya ilan ettiği büyük zaferin adıdır. Zafer Bayramımızın 104’üncü yılında bayraklarımızla omuz omuza yürümek ve bu büyük gururu hep birlikte paylaşmak için tüm hemşehrilerimizi, Manisa Büyükşehir Belediyemizle birlikte düzenleyeceğimiz Zafer Korteji'ne ve Ece Mumay konserine davet ediyorum. Gelin, bayram sevincimizi hep birlikte yaşayalım” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.

Bu Yazıyı Paylaş