Galatasaray kalecisi Uğurcan Çakır, kaptanlık isteğini dile getirirken, beşinci şampiyonlukla rekor kırmayı hedeflediklerini belirtti. Trabzonspor'dan ayrılışının en zor kararı olduğunu da sözlerine ekledi.
1 / 3Galatasaray'ın tecrübeli kalecisi Uğurcan Çakır, Avusturya'daki kamp sırasında yaptığı özel açıklamalarda takımın hedeflerini ve kendi kariyerine dair önemli detayları paylaştı. Şampiyonluk serisini devam ettirme arzusu ve takım içindeki rolü hakkında konuşan Çakır, kaptanlık konusundaki düşüncelerini de dile getirdi.
2 / 3Uğurcan Çakır, Galatasaray'da kaptanlık bandını takma isteğini açıkça belirtti. Tecrübeli kaleci, "Galatasaray çok büyük bir camia. Çok iyi kaptanlara sahibiz. Abdülkerim ve Icardi bana burada çok yardımcı oldular. Kaan abi var, iyi kaptanlarımız var. Galatasaray bizi layık görürse kaptan olmak isterim. Ama çok iyi kaptanlara sahibiz," diyerek bu konudaki samimiyetini ortaya koydu. Muslera gibi efsanevi bir kalecinin yanında oynamanın kendisi için bir fırsat olduğunu belirten Çakır, "Muslera'yı izleyerek büyüdük. Çok uzun yıllar Galatasaray'a hizmet etti, çok büyük başarılara imza attı. Bizlere de örnek oldu," ifadelerini kullandı.
3 / 3İlk sezonunun kendisi ve takımı adına güzel geçtiğini vurgulayan Uğurcan Çakır, bu sezon daha fazlasını başarmak istediğini söyledi. Şampiyonlar Ligi'nde geçen sezonki başarılarının kolay olmadığını belirten Çakır, "Şampiyonlar Ligi çok özel bir arena. Zaten bunu sizler de biliyorsunuz. Oralarda kendimi göstermek istiyorum. Geçen sezon benim adıma ve takımım adına iyi geçti. Bu sezon daha fazlasını yapmak istiyoruz. Tabii ki zor olacak. Şampiyonlar Ligi özelinde geçen sene yaptıklarımız kolay değildi. Son 16 oynadık. Bu sezon zor olacak ama daha iyisini yapmaya çalışacağız," şeklinde konuştu. Beş sene üst üste şampiyonlukla rekor kırmanın en büyük hedefleri arasında olduğunu belirten Çakır, "Galatasaray taraftarıyla birlikte bir rekor kırma fırsatımız var. Beş sene üst üste şampiyonluk. Bunu yaşatmak istiyoruz, onları mutlu etmek istiyoruz. İnşallah en önemli hedefimiz bu olacak," dedi.
Sitemizde deneyiminizi iyileştirmek, içerik ve reklamları kişiselleştirmek ve ziyaretleri analiz etmek için çerezler kullanılmaktadır. Siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. Gizlilik Politikası