1 / 6Murat Çobangil/Bursa - Türkiye'nin en bilinen kayak merkezi olan Uludağ'da mayıs ayında kar yağışı etkisini gösteriyor. Kayak merkezinde kar kalınlığı 62 santimetreye ulaştı.
2 / 6Beyaz Cennet olarak adlandırılan Uludağ'da 1 Mayıs sabahı başlayan kar yağışı, hafta sonu boyunca devam etti. 1 Mayıs tarihinde kar kalınlığı 45 santimetre olarak ölçülmüştü; fakat bu süre zarfında 17 santimetre daha artarak toplamda 62 santimetreye ulaştı.
3 / 6Uludağ'da bulunan 8 bin 500 yatak kapasiteli 17 otel ve 8 misafirhanede hava sıcaklıkları en yüksek sıfırın altında 1, en düşükse sıfırın altında 4 derece olarak kaydedildi. Kar yağışının gün boyunca ve yarın aralıklarla devam etmesi beklenirken, çarşamba günü etkisini kaybetmesi öngörülüyor.
Sitemizde deneyiminizi iyileştirmek, içerik ve reklamları kişiselleştirmek ve ziyaretleri analiz etmek için çerezler kullanılmaktadır. Siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. Gizlilik Politikası