Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Antalya'nın Manavgat ilçesinde esnaf ve sanatkarlar odaları ile kooperatif başkanlarını ziyaret ederek sorunlarını dinledi.
1 / 6Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Antalya'nın Manavgat ilçesindeki esnaf ve sanatkarların meslek kuruluşlarına ziyaret gerçekleştirdi.
2 / 6Özdağ, Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'ni ziyaret ederek Kooperatif Başkanı Salim Aksoy ile bir araya geldi. Ziyarette parti yöneticileri de hazır bulundu.
3 / 6Ardından Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası'na geçen Özdağ, Oda Başkanı Abdullah Doru ile görüştü. Bu ziyaretlerde esnafın güncel sorunları ve talepleri hakkında bilgi alışverişinde bulunulduğu belirtildi.
Sitemizde deneyiminizi iyileştirmek, içerik ve reklamları kişiselleştirmek ve ziyaretleri analiz etmek için çerezler kullanılmaktadır. Siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. Gizlilik Politikası