4 Fotoğraf

Uysal: CHP'den ayrılmak benim için bir seçenek değil

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, CHP'den ayrılmanın kendisi için bir seçenek olmadığını belirtti ve partinin tarihi önemine vurgu yaptı.
ANKA
ANKA
0
  1. 1 / 4 Uysal: CHP'den ayrılmak benim için bir seçenek değil 1
    (ANTALYA) - Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, düzenlenen etkinlikte CHP'den ayrılmanın kendisi için bir seçenek olmadığını vurguladı.
  2. 2 / 4 Uysal: CHP'den ayrılmak benim için bir seçenek değil 2
    Uysal, CHP’nin yalnızca 30 kişinin bir araya gelip kurduğu bir parti olmadığını, yüz yıl önce yaşanan işgal ve açlık dönemlerinde toplumun enerjisiyle oluşmuş bir tüzel kişilik olduğunu belirtti. Uysal, “Partiden ayrılmak benim seçeneklerim arasında yok” ifadelerini kullandı. Ayrıca, kitap tanıtımında Türkiye’nin geleceği için daha iyisini arama iradesinin önemli olduğunu da dile getirdi.
  3. 3 / 4 Uysal: CHP'den ayrılmak benim için bir seçenek değil 3
    Uysal, ülkenin gerçek gündeminin üretim, eğitim, teknoloji, hukuk ve kalkınma olması gerektiğini vurgulayarak, “Teknolojide ve eğitimde geri kalıyoruz. Katma değere, yüksek teknolojiye ve yapay zeka dönemine uyum sağlamalıyız” dedi. Türkiye’nin boş tartışmalarla kaybedecek zamanı ve enerjisi olmadığını belirten Uysal, toplumun ortak değerler etrafında birleşmesi gerektiğini ifade etti.
  4. 4 / 4 Uysal: CHP'den ayrılmak benim için bir seçenek değil 4

Yorumlar

UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.

Bu Yazıyı Paylaş