Uyuşturucu ağlarına büyük darbe: 6 ilde 211 kişi tutuklandı!
Kayseri merkezli 6 ilde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 261 şüpheliden 211'i tutuklandı. Operasyonda çok sayıda sentetik ecza, uyuşturucu madde ve ruhsatsız silah ele geçirildi.
1 / 5Kayseri merkezli olarak 6 farklı ilde eş zamanlı düzenlenen dev uyuşturucu operasyonunda, gözaltına alınan 261 şüpheliden 211'i tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bu operasyon, emniyet birimlerinin uyuşturucuyla mücadelesindeki kararlılığını bir kez daha gözler önüne serdi.
2 / 5Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı ve Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı'nın titiz koordinasyonu ile İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Kayseri'nin yanı sıra Ankara, Adana, Nevşehir, Muğla ve Gaziantep illerinde de eş zamanlı operasyonlar gerçekleştirdi. 16 Haziran'da toplamda 2 bin 500 polisin katılımıyla, 632 ekip, 1 helikopter, 4 dron, 1 İHA ve 10 narkotik dedektör köpeği destek verdi. Operasyonlar kapsamında 263 ayrı adrese baskın düzenlendi ve 261 şüpheli şahıs yakalandı.
3 / 5Yapılan aramalarda; 8 bin 618 adet sentetik ecza, çeşitli miktarlarda uyuşturucu ve uyarıcı madde, 2 adet ruhsatsız tabanca ve 4 adet av tüfeği ele geçirildi. Emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 211'i mahkemece tutuklanırken, 50 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bu operasyon, uyuşturucu ticaretine karşı önemli bir başarı olarak kayıtlara geçti.
Sitemizde deneyiminizi iyileştirmek, içerik ve reklamları kişiselleştirmek ve ziyaretleri analiz etmek için çerezler kullanılmaktadır. Siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. Gizlilik Politikası