3 Fotoğraf

Yağmur Çoban'ın ölümünde sevgilisi ağırlaştırılmış müebbet cezası aldı

Kayseri'de başından vurulan 17 yaşındaki Yağmur Çoban'ın ölümüne neden olan sevgilisi Fehmi Demirkollu, mahkemece ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
DHA
DHA
0
  1. 1 / 3 Yağmur Çoban'ın ölümünde sevgilisi ağırlaştırılmış müebbet cezası aldı 1
    Kayseri'de başından silahla vurularak hayatını kaybeden 17 yaşındaki Yağmur Çoban'ın ölümüne ilişkin davada, sevgilisi Fehmi Demirkollu 27 yaşında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
  2. 2 / 3 Yağmur Çoban'ın ölümünde sevgilisi ağırlaştırılmış müebbet cezası aldı 2
    Geçen yıl 19 Ocak’ta Kocasinan ilçesi Şeker Mahallesi'nde yaşanan olayda, Çoban ile Demirkollu konuşmak amacıyla bir araya gelmişti. Bu sırada Yağmur Çoban, ruhsatsız bir tabancayla başından vuruldu. Olayın ardından Demirkollu, durumu polise bildirdi. Ekipler olay yerine geldiğinde, Yağmur Çoban'ın hayatını kaybettiği tespit edildi.
  3. 3 / 3 Yağmur Çoban'ın ölümünde sevgilisi ağırlaştırılmış müebbet cezası aldı 3
    Başsavcılığın yürüttüğü soruşturma sonucunda, Demirkollu cinayet şüphesiyle tutuklandı. İddianamede, Çoban'ın annesinin ifadeleri, Çoban ile Demirkollu arasındaki mesajlar ve olayda kullanılan silahın ruhsatsız olması gibi unsurlar değerlendirildi. Demirkollu'nun, kıskançlık nedeniyle Çoban'ı öldürdüğü ve olaya intihar süsü vermeye çalıştığı ifade edildi. Duruşma sırasında, sanık Demirkollu suçlamaları reddederek, beraatini talep etti. Ancak mahkeme, Demirkollu'yu ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırdı.

Yorumlar

UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.

Bu Yazıyı Paylaş