Yağmur suları Diyarbakır'da yolları ve iş yerlerini bastı
Meteoroloji, Diyarbakır ve çevre illerde yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m²) sağanak beklediğini açıkladı. Diyarbakır'da cadde ve sokaklarda su birikti, bazı iş yerlerinin zemin katlarını su bastı.
1 / 8Meteoroloji 15’inci Bölge Müdürlüğü, Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Batman, Siirt ve Şırnak genelinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m²) sağanak ve gök gürültülü sağanak beklendiğini açıkladı.
2 / 8Diyarbakır'da etkili olan sağanak nedeniyle cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu. Sabah saatlerinde etkisini artıran yağış, günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Biriken yağmur suları nedeniyle sürücüler araçlarıyla ilerlemekte zorlandı ve bazı noktalarda trafik kazaları meydana geldi.
3 / 8Yağış nedeniyle bazı okul bahçeleri ile iş yerlerinin zemin katları suyla doldu. Bazı belediye otobüslerinin içine de su girdi.
4 / 8Meteoroloji'nin açıklamasında, sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu, yağış anında kuvvetli rüzgar, hortum oluşma riski ve ulaşımda yaşanabilecek aksamalara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.
Sitemizde deneyiminizi iyileştirmek, içerik ve reklamları kişiselleştirmek ve ziyaretleri analiz etmek için çerezler kullanılmaktadır. Siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. Gizlilik Politikası