4 Fotoğraf

Yalnız yaşadığı evinde cansız bedeni bulundu: İranlı adamın şüpheli ölümü!

Eskişehir'de yalnız yaşayan İran uyruklu Mehdi Bakhtiari, komşularının ihbarı üzerine evinde ölü bulundu. Şüpheli ölümle ilgili soruşturma başlatıldı.
DHA
DHA
0
  1. 1 / 4 Yalnız yaşadığı evinde cansız bedeni bulundu: İranlı adamın şüpheli ölümü! 1
    Eskişehir'de, komşularının bir süredir haber alamadığı İran uyruklu 44 yaşındaki Mehdi Bakhtiari, yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu. Olay, Tepebaşı ilçesi Merkez Yeni Mahallesi'nde meydana geldi.
  2. 2 / 4 Yalnız yaşadığı evinde cansız bedeni bulundu: İranlı adamın şüpheli ölümü! 2
    Edinilen bilgilere göre, 7 katlı bir apartmanın 4. katında tek başına yaşayan Bakhtiari'den bir süre haber alamayan komşuları endişeye kapıldı. Durumu kontrol etmek için evine giden komşular, kapıyı açan kimseyi bulamayınca hemen sağlık ve polis ekiplerine haber verdi.
  3. 3 / 4 Yalnız yaşadığı evinde cansız bedeni bulundu: İranlı adamın şüpheli ölümü! 3
    Olay yerine intikal eden ekipler, çilingir yardımıyla eve girdiklerinde Mehdi Bakhtiari'yi hareketsiz bir şekilde yatarken buldu. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinde hayatını kaybettiği belirlenen Bakhtiari'nin cansız bedeni, savcı ve polis ekiplerinin olay yerindeki incelemelerinin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için hastane morguna kaldırıldı. Bakhtiari'nin ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı ve otopsi sonuçları bekleniyor.
  4. 4 / 4 Yalnız yaşadığı evinde cansız bedeni bulundu: İranlı adamın şüpheli ölümü! 4

Yorumlar

UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.

Bu Yazıyı Paylaş