Yargıtay, 2026-2027 adli yılı açılışı için Anıtkabir'i ziyaret etti
Yargıtay Başkanı Ömer Kerkez ve üyeleri, 2026-2027 adli yılı açılışı çerçevesinde Anıtkabir'i ziyaret ederek Atatürk'ü andı ve özel deftere duygu dolu mesajlar yazdı.
1 / 8Yargıtay Başkanlığı, 2026-2027 adli yılı açılışı dolayısıyla Anıtkabir’i ziyaret etti. Yargıtay Başkanı Ömer Kerkez ve üyeleri, burada Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün mozolesine çelenk bıraktı.
2 / 8Ziyaret sırasında Kerkez ve beraberindekiler, Atatürk’ün mozolesinde saygı duruşunda bulundu. 20 Temmuz’da başlayan adli tatilin ardından, yeni adli yılın açılışı Anıtkabir’de gerçekleştirildi. Yargıtay üyeleri, Aslanlı Yol boyunca yürüyerek mozoleye ulaştı.
3 / 8Anıtkabir Özel Defteri’ni imzalayan Kerkez, “Aziz Atatürk, ömrünüzün neredeyse tamamını ülkemiz için harcadınız” ifadelerini kullanarak, adalet hizmetlerini en güzel şekilde sunma kararlılığını vurguladı. Açılış töreni ise bugün saat 14.00’te Yargıtay İsmail Rüştü Cirit Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek.
Sitemizde deneyiminizi iyileştirmek, içerik ve reklamları kişiselleştirmek ve ziyaretleri analiz etmek için çerezler kullanılmaktadır. Siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. Gizlilik Politikası