8 Fotoğraf

Yargıtay, depremde 13 sporcunun ölümüne neden olan yurt davasında beraati bozdu

Yargıtay, Kahramanmaraş'taki depremin ardından 13 sporcunun ölümüne neden olan yurt davasında verilen beraat kararını bozdu ve sanıklar için daha ağır ceza talep etti.
ANKA
ANKA
0
  1. 1 / 8 Yargıtay, depremde 13 sporcunun ölümüne neden olan yurt davasında beraati bozdu 1
    Yargıtay 12. Ceza Dairesi, Kahramanmaraş'ta 6 Şubat depremlerinde 13 sporcunun hayatını kaybettiği Şehit Ömer Halis Demir Kız Öğrenci Yurdu davasında yerel mahkeme kararını bozdu.
  2. 2 / 8 Yargıtay, depremde 13 sporcunun ölümüne neden olan yurt davasında beraati bozdu 2
    ANKA Haber Ajansı'nın ulaştığı kararda, beraat eden sanığın 'bilinçli taksirle ölüme neden olma' suçundan cezalandırılması gerektiği, diğer üç sanık hakkında ise eksik ceza tayini nedeniyle bozma kararı verildiği belirtildi. Yıkılan yurdun kapatılan internet sitesinde ise 'yurt kompleksimiz son derece sağlam ve depreme dayanıklıdır' ifadesi dikkat çekti.
  3. 3 / 8 Yargıtay, depremde 13 sporcunun ölümüne neden olan yurt davasında beraati bozdu 3
    Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesindeki yurdun yıkılması sonucunda, çeşitli spor branşlarında faaliyet gösteren 13 sporcu yaşamını yitirdi. Resmi verilere göre depremin etkileri sonucu, toplamda en az 53 bin kişi hayatını kaybetti. Depremin üzerinden 3 yıl 5 ay geçmesine rağmen, yakınlarını kaybedenlerin adalet arayışı sürüyor.
  4. 4 / 8 Yargıtay, depremde 13 sporcunun ölümüne neden olan yurt davasında beraati bozdu 4
  5. 5 / 8 Yargıtay, depremde 13 sporcunun ölümüne neden olan yurt davasında beraati bozdu 5
  6. 6 / 8 Yargıtay, depremde 13 sporcunun ölümüne neden olan yurt davasında beraati bozdu 6
  7. 7 / 8 Yargıtay, depremde 13 sporcunun ölümüne neden olan yurt davasında beraati bozdu 7
  8. 8 / 8 Yargıtay, depremde 13 sporcunun ölümüne neden olan yurt davasında beraati bozdu 8

Yorumlar

UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.

Bu Yazıyı Paylaş