4 Fotoğraf

Yasemin Minguzzi: Oğlumun adaletini geri istiyorum

Yasemin Minguzzi, oğlu Mattia Ahmet Minguzzi'nin katillerinin adaletini aramak için Bakırköy Özgürlük Meydanı'nda protesto düzenledi ve kamuoyuna seslendi.
DHA
DHA
0
  1. 1 / 4 Yasemin Minguzzi: Oğlumun adaletini geri istiyorum 1
    Baran Akkaya/İSTANBUL - Bakırköy Özgürlük Meydanı'nda toplanan Yasemin Minguzzi, oğlu Mattia Ahmet Minguzzi'nin katillerinin fotoğraflarını duvarlara astı. Burada yaptığı konuşmada, "Biz yaklaşık bir buçuk yıldır zulüm içinde yaşıyoruz. Oğlumun adaletini geri istiyorum. Oğlumun adaleti yarım kaldı. Bu durum Türkiye'de kamuoyunu da gerçekten çok rahatsız ediyor. Sadece Ahmet için değil, başka çocuklar için de mücadele ettik. Ama ben oğlumun kanının yerde kalmasını kabul etmiyorum" ifadelerini kullandı.
  2. 2 / 4 Yasemin Minguzzi: Oğlumun adaletini geri istiyorum 2
    Yasemin Minguzzi, meydanda serbest bırakılan ve cezaevinde bulunan katillerin fotoğraflarını içeren afişler asarak, adalet arayışını sürdürdüğünü vurguladı. "Bayram hiç güzel geçmiyor. Bu saatlerde sokaklarda çocuğumun adaletini arıyorum. Her yere bu katillerin fotoğraflarını yapıştırıyorum. Sadece İstanbul’a değil, Türkiye’nin bütün illerine de bu fotoğrafları yapıştıracağım" dedi.
  3. 3 / 4 Yasemin Minguzzi: Oğlumun adaletini geri istiyorum 3
    Minguzzi, duruşmalarda yaşananlara da dikkat çekerek, "Hakim bey, duruşmaya 'Bir evladımı kaybettim' diyerek başladı. Ancak sonrasında darbelerden bahsetti. 'İki tarafı da memnun edeceğim' dedi. Oğlumun davasında darbelerden bahsetmek ne demek? Ben bunun cevabını bekliyorum" şeklinde konuştu. Vicdanına seslenerek, "Ben bunun peşini bırakmayacağım. Bu katillerin de peşini bırakmayacağım. 2 tanesinin dışarıda olmasını kabullenemiyorum" dedi.
  4. 4 / 4 Yasemin Minguzzi: Oğlumun adaletini geri istiyorum 4

Yorumlar

UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.

Bu Yazıyı Paylaş