Yeni Parti, İstanbul'da üye hedefini 500 bin olarak belirledi
Yeni Parti İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, partinin birinci yıl hedefini İstanbul'da 500 bin üye olarak belirlediklerini açıkladı. Kartal İlçe Başkanlığı açılışında konuşan Çelik, 15 günde üye sayısını 100 binin üzerine çıkardıklarını beli
1 / 3Yeni Parti İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, Kartal İlçe Başkanlığı'nın açılışında yaptığı konuşmada, partinin üye sayısını artırma hedeflerini açıkladı. Çelik, "15 gün içerisinde İstanbul'daki üye sayımızı 100 binin üzerine çıkarttık. Bizim şöyle bir hedefimiz var. Birinci yılımızda İstanbul'daki üye sayısını 500 bine çıkartmak istiyoruz" dedi.
2 / 3Kartal İlçe Başkanlığı açılışına Yeni Parti Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Tüzün, İstanbul Milletvekilleri Gökan Zeybek, Özgür Karabat, Suat Özçağdaş, Cemal Enginyurt ve Ali Gökçek de katıldı. Ali Gökçek, partinin kuruluşundan itibaren ana muhalefet partisi konumunda olduğunu ve ilçe başkanlıklarını hızla açtığını belirtti. Özgür Karabat ise, partinin yeni bir başlangıç olduğunu, kalkınma, refah ve adalet getireceğini vurguladı. Karabat, ayrıca "YENİ, Ekrem İmamoğlu’nun cumhurbaşkanı olması, Özgür Özel’in liderliği demek" ifadelerini kullandı.
3 / 3Gökan Zeybek, mevcut iktidarı eleştirerek, ülkeyi çağdaş yönetim anlayışıyla yöneteceklerini söyledi. Zeybek, "Sadece 7 ay içinde faizciye 1 trilyon 800 milyar lirayı gözünü kırpmadan veren bu kara düzene karşı... bu iktidarı yerle bir yapmak için geliyoruz" diye konuştu. Suat Özçağdaş, Yeni Parti adını milletin verdiğini belirterek, partinin en kısa sürede Türkiye'yi mevcut iktidarın zulmünden kurtarmayı hedeflediğini söyledi. Cemal Enginyurt, parti kuruluşunda karşılaştıkları zorluklara değinerek, "Partiyi kuramazsınız dediler, kurarız dedik. Binanız yok dediler, alırız dedik. Desteğiniz yok dediler, millet var dedik" şeklinde konuştu. Yaşar Tüzün, partinin kuruluş gününde Türkiye siyasi tarihinde örneği görülmemiş bir şekilde parlamentosunun ikinci partisi olduğunu vurguladı. Özgür Çelik, parti içi seçimlerin üyeler tarafından yapılacağını ve İstanbul'da üye sayısını 500 bine çıkarma hedefini yineledi. Çelik, Cumhuriyetin kurumlarını yeniden inşa edeceklerini ve herkesin eşit şartlarda yaşayacağı bir Türkiye kuracaklarını belirtti.
Sitemizde deneyiminizi iyileştirmek, içerik ve reklamları kişiselleştirmek ve ziyaretleri analiz etmek için çerezler kullanılmaktadır. Siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. Gizlilik Politikası