1 / 8(İZMİR) - YENİ Parti İzmir 1. Olağan İl Kongresi, tek aday olan Kurucu İl Başkanı Çağatay Güç'ün 465 delegenin 408'inin oyunu alarak yeniden il başkanlığına seçilmesiyle tamamlandı.
2 / 8Kongre, Bayraklı Tepekule Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi ve YENİ Parti İzmir milletvekilleri ile diğer partililerin katılımıyla yapıldı. Seçim sonrası yapılan açıklamada, Divan Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Aydın, “Kongremizde 465 delegemiz oy kullandı. Geçerli oyların 408'ini alan Sayın Çağatay Güç, İl Başkanı olarak seçilmiştir” dedi.
3 / 8Kongrenin ardından delegelere teşekkür eden Çağatay Güç, “Bu süreç yorucu ama parti içi demokrasi için gerekliydi. Artık kongre seçimlerimizi tamamladık ve önümüzdeki süreçte erken seçim hazırlıklarına başlayacağız. İzmir'e hayırlı olsun” ifadelerini kullandı. Yeni yönetimde bazı eski isimlerin yanı sıra, daha önce görev almayan yeni isimler de yer aldı.
Sitemizde deneyiminizi iyileştirmek, içerik ve reklamları kişiselleştirmek ve ziyaretleri analiz etmek için çerezler kullanılmaktadır. Siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. Gizlilik Politikası