7 Fotoğraf

Zonguldak'ta çöken binada hayatını kaybeden kadın defnedildi

Zonguldak'ta çöken üç katlı binada hayatını kaybeden 74 yaşındaki Türkan Akçaharman Özhan, Bartın'ın Kurucaşile ilçesinde toprağa verildi. Olayda bir kişi de yaralı kurtarılmıştı.
DHA
DHA
0
  1. 1 / 7 Zonguldak'ta çöken binada hayatını kaybeden kadın defnedildi 1
    Zonguldak'ta meydana gelen ve bir kişinin ölümüne neden olan bina çökmesi olayının ardından hayatını kaybeden Türkan Akçaharman Özhan (74), memleketi Bartın'ın Kurucaşile ilçesinde toprağa verildi.
  2. 2 / 7 Zonguldak'ta çöken binada hayatını kaybeden kadın defnedildi 2
    Olay, Zonguldak'ın Meşrutiyet Mahallesi'nde pazar günü etkili olan sağanak yağışın ardından başladı. Önce iki katlı kullanılmayan bir bina çöktü. Ardından, hemen yanındaki üç katlı bir bina da dün akşam saatlerinde büyük bir gürültüyle yıkıldı. İhbar üzerine olay yerine hızla itfaiye, AFAD, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin titiz çalışmaları sonucunda enkaz altından Kenan Akçaharman yaralı olarak kurtarıldı. Ancak maalesef ablası Türkan Akçaharman Özhan'ın cansız bedenine ulaşıldı.
  3. 3 / 7 Zonguldak'ta çöken binada hayatını kaybeden kadın defnedildi 3
    Hayatını kaybeden Türkan Akçaharman Özhan'ın cenazesi, Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi morgundan alınarak Kurucaşile ilçesine getirildi. Merkez Aliağa Camisi'nde ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazına, ailesi, yakınları ve ilçe halkı katıldı. Namaz sonrası Özhan, Şeyhler köyündeki aile mezarlığında dualarla son yolculuğuna uğurlandı.
  4. 4 / 7 Zonguldak'ta çöken binada hayatını kaybeden kadın defnedildi 4
  5. 5 / 7 Zonguldak'ta çöken binada hayatını kaybeden kadın defnedildi 5
  6. 6 / 7 Zonguldak'ta çöken binada hayatını kaybeden kadın defnedildi 6
  7. 7 / 7 Zonguldak'ta çöken binada hayatını kaybeden kadın defnedildi 7

Yorumlar

UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.

Bu Yazıyı Paylaş