Gana'daki kimsesiz çocuklara ilgi gösteren ünlü oyuncu, geçen hafta yine aynı ülkedeydi. Bu kez rotasında başkent Accada vardı.

Çocuklara ilaç, giysi ve hediyeler götürdü, kimsesiz miniklerle oyunlar oynadı. Çocuklar, Gamze ablalarını Türk bayrağıyla karşıladı, onun getirdiği tişörtleri giyip kendisine teşekkür etti.

Eski manken ve oyuncu Gamze Özçelik son zamanlarda kendisini hayır işlerine adadı. Özçelik, bugün ortaya atılan evini satıp, Afrika'da yoksullar için su kuyuları açtırdığı haberlerini yalanladı.

Gamze Özçelik, Göztepe'deki evini satarak bu parayla Afrika'da su kuyuları açtırdığı ve her kuyuya bir şehidin adını verdiği iddiası sosyalx medyayı salladı.

'EVİNİ 400 BİN TL'YE SATTI' İDDİASI

Eski manken Gamze Özçelik'in, evini 400 bin TL'ye sattığı iddia edildi. İddiaya göre, Özçelik Afrika'ya onlarca suyusu açtırıp, her birine bir şehidimizin adını verdi.

İDDİALARI YALANLADI

Gamze Özçelik, bazı haber sitelerinin gündeme getirdiği bu iddiayı yalanladı. 2. Sayfa programında açıklama yapan Özçelik, "Daha önce de benzer haberler çıkmıştı doğru değil" dedi.

Editör: TE Bilişim