4 büyük kulüp, Trabzonspor’un perşembe günü Basel ile oynayacağı UEFA Konferans Ligi maçı öncesinde  ‘biz beraberiz’ mesajı vermişti.

Sarı lacivertlilerin Twitter hesabından yapılan paylaşımda, “Yaralarımızı sarmak için, tek yürek ve HepBirlikte orada olacağız!” denildi. Sarı kırmızılılar, “Yaralarımızı hep birlikte saralım! Gelin HepBirlikte bordo mavi olalım!” derken, siyah beyazlılar, “Gelin, yaralarımızı HepBirlikte saralım, tüm Türkiye bordo mavi olalım!” mesajını paylaştı.

MAÇ ŞiFRESiZ YAYINLANACAK

Trabzonspor ve Basel arasında oynanacak mücadele16 Şubat Perşembe günü saat 20:45’de oynanacak. Normalde EXXEN’den şifreli yayınlanması gereken Trabzonspor-Basel maçının TV8’den şifresiz olarak ekranlara geleceği duyuruldu. Her iki TV kanalının sahibi olan Acun Ilıcalı, TV8’den yayınlanacak maçın reklam gelirlerinin depremzedelere bağışlanacağını açıkladı. Trabzonspor Kulübü maçın gelirini aynı amaca yönlendirecek.

MAÇ BİLETLERİ TÜKENDİ

Kar yağışına rağmen Trabzonlular, dün şehirdeki bilet gişelerine akın etti, uzun kuyruklar oluştu. Basel maçının sadece bir futbol müsabakası olmadığını belirten Bordo-Mavili taraftarlar, “Ülkemizin morale ve destek çağrılarına ihtiyacı var. Perşembe akşamı en güzel mesajları Akyazı’dan göndereceğiz” dediler. Trabzonspor-Basel maçı biletleri, VIP Platinum: 750TL, VIP Gold: 500TL, VIP Silver 400TL, Batı: 250TL, Doğu: 200 TL, Yavru Fırtına: 125TL, Kale arkası: 100 TL’den satıldı.

Editör: Gökçe Sevim