KOÇ

Yaşadığın sorunları çözüme kavuşturmak adına mesai arkadaşın ile konuşma girişiminde bulunabilirsin. Aile büyüklerine akıl danışmanı gerektirecek bir karar verme döneminden geçebilirsin. Eğitim gören bir ikizler burcuysan eğitimine odaklanmak isteyebilirsin.

BOĞA

Alım satım konularını değerlendireceksin, bu konuyu çevrene danışabilirsin. Kendi ekonomik durumunun bir değerlendirmesini yapabilirsin. Aile hayatında sana karşı duyulan güvensizliği atlatacaksın.

İKİZLER

 İlişkinde yaşanan sıkıntılara karşı fevri olabilirsin. Metanetini ve sabrını koruman gereken günlerden geçiyorsun. Küçük şeylere sinirlenmemen gerektiği bilincine varmaya başlayacaksın.

YENGEÇ

 İş hayatında yaşadığın olaylara karşı hazırlıksız oluşun, akıl danışman gereken konuların olduğunu sana fark ettiriyor. Geçmişte yaptığın iyilikler bu günlerde önüne gelebilir ve taktir alabilirsin.

ASLAN

İlişki hayatında yolunda gitmeyen şeyler canını sıkabilir. Bu süreçte fevri davranmak dezavantaj sağlayacaktır.

BAŞAK

Bugün duygularınız ağır basabilir, Bu duyguyu bastırmaya çalışmanız ikili ilişkilerinizin uzlaşmacı devam etmesini sağlayacak.

TERAZİ

AKREP

Harekete geçmeden önce karşınızdaki insanların duygularını göz önünde bulundurun. Bu hayatınızı çok daha iyi bir hale getirecek.

YAY

Bugün iç görünüz daha parlak ve orijinal olacak. Düşünce süreçlerinizi baştan sona kadar radikal ve bağımsız olacak.

OĞLAK

Bugün olayları hızlı bir şekilde tanımlayacaksınız. Alttan almayı unutmayın.

KOVA

Ailenizle yaşadığınız sıkıntılardan ötürü mesafeler olabilir. Konuşurken kelimeleri seçmeniz önem vermelisiniz.

BALIK

İçinizde bir değişim isteği görüyoruz, doğru yönelimler sizi başarıya götürmeye yardımcı olacak.

Editör: TE Bilişim