KOÇ

İş hayatınızda başarışarınızı kıskananlar var, bunları zaten biliyorsunuzdur umarım, çoğu yakın arkadaşlarınız. Planladığınız şeyleri eyleme dönüştürmeye başlayabilirsiniz, hala şüheleriniz varsa bile artık ertelemeyin, pişman olabilirsiniz.

BOĞA

Bugün kalıcı işler yapmak için önemli adımlar atacaksın. Yoğun iş temposu içine düşeceksin. Sakin kal ve başarılarına devam et.

İKİZLER

Çok yaratıcısın, böyle devam et. Zor ve meşakatli işleri kolayca yapabilirsin.

YENGEÇ

Çok zor olaylarla karşı karşıya kalacaksın, suçu başkalarına atma isteği görünüyor bugün sizde... Belki de hata sizdedir, sakin kalalım lütfen. Sakinliğinizi keşfedin ve bu dönemi rahat bir şekilde atlatın.

ASLAN

Tutkulusunuz ve bunu iş hayatınıza bile yansıtıyorsunuz.Bugün kendi iç savaşınıza bir son verin  ve çevrenizdeki sorunlara odaklanın. 

BAŞAK

Yaptıklarınla ilgi ve takdir görmek istiyorsun değil mi? Hayal dünyasına sakın kapılma seni gerçekteki mutluluklardan uzaklaştırabilir.

TERAZİ

Sağlığınıza dikkat edin bugün fazla yorulacaksınız. Başka sorunlarla da karşılaşabilirsiniz, sakin kalın. Enerjinizi dış dünyaya harcamayın bugün içinizdeki dengeyi sağlamak için kullanın ve sağlıklı kalın.

AKREP

Gizli düşmanlarınız var, kin tutmuyorsunuz ama bazen onlara içerlenmektesin. Bugün duyguların mantığından ileri gidebilir. Fazla hassas davranıp kendinize haksızlık edebilirsiniz.

YAY

Eğlenceli vakit geçirmek istiyorsun ama evden çıkamıyorsun değil mi? Moralini bozma, ev içerisinde güzel uğraşlar yapabilirsin, mesela deneme yazıları yazabilirsin.

OĞLAK

Hedefiniz var ve değişen koşullarla beraber ellerinizden kayıp gidecek. Moralinizi bozmayın ve enine boyuna her  şeyi iyice düşünün.

KOVA

Aile büyüklerinizden fikirler alın. Onların fikirleri size farklı bir bakış açısı sunacak. Olayları bu kadar derinden irdeleme, sağlığından olacaksın, dikkatli ol.

BALIK

Bugün ilişkinde sorun yaşayabilirsin. Gökyüzü seni ruhsal olarak destekleyecek. Kendini fazla kasma ve akışına bırak. 

Editör: TE Bilişim