Çorum’da bir esnaf odasının başkanlığı görevini yürüten kişi, bir süre önce Çorum Sanayi Sitesi Cami, Mescit Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanlığı görevine getirildi.

Çorum Belediyesi’nin katkılarıyla Çorum Sanayi Sitesi’nde yapımına başlanan bin 200 kişi kapasiteli cami için geçtiğimiz günlerde temel atma töreni düzenlendi. 

Ancak, cami dernek başkanlığını da üstlenen oda başkanının, bir süre önce internetten tanıştığı C.D. isimli kadınla görüntülü sohbet sırasında müstehcen görüntülerinin çekildiği yönünde savcılığa giderek şikayetçi olduğu ortaya çıktı.   

Şikayet dilekçesinde, kadınla görüntülü konuşurken karşılıklı kamerada soyunduklarını, kadının görüntülerini kaydettiğini iddia eden N.U, kadının kendisinden 5 bin Euro istediğini, vermediği takdirde görüntüleri tanıdıklarına yollamakla tehdit ettiğini söyledi.

Kendisinin, kamera karşısında soyunduğu gün alkollü olduğunu ifade eden N.U, “Beni kandırıp videoya çeken, benden şantaj ile para isteyen ve videolarımı internette yayınlayan bayandan şikayetçiyim. Videolarımın tedbir mahiyetinde savcılık kanalı ile internetten kaldırılmasını istiyorum. Yoksa ailevi ve ticari itibarım sarsılacak” dedi. 

Daha öncede alkollü araç kullanmaktan ehliyetine el konulduğu öğrenilen N.U’nun cami yaptırma derneği başkanlığı görevine getirilmesi, esnaf ve sanatkarlar arasında da çeşitli spekülasyonlara neden oldu.

Editör: TE Bilişim