CHP Tüzük Kurultayı’nda kürsüye çıkan Aydın Milletvekili Metin Lütfi Baydar, Almanya'da tedavi gören CHP'nin önceki Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın sağlık durumu hakkında bir haber verdi.

CHP’nin Tüzük Kurultayı’nın son gününde değişiklikler hakkında görüşlerini dile getirmek için kürsüye çıkan Baydar, beyininde pıhtı atması sonucu Ankara Üniversitesi İbn-i Sina Hastanesi’nde 51 gün tedavi gördükten sonra, Aralık ayında Almanya’ya giderek tedavisine devam edilen CHP’nin önceki Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal’ın yurda döneceği tarihi açıkladı.

Şu anda Münih yakınlarındaki Murnau Kaza ve Travma Kliniğinde (Berufsgenossenschaftliche Unfallklinik Murnau) tedavisine devam edilen Baykal’ın, başarılı bir tedavi süreci geçirdiğini belirten Baydar, “Eğer son anda bir aksilik çıkmazsa Sayın Baykal, 21 Mart’ta yurda dönecek” bilgisini verdi.

GATA’DA TEDAVİYE DEVAM EDİLECEK

Baykal’ın yurda dönmesinin ardından nerede tedavi göreceğini de açıklayan Baydar, “Sayın Baykal’ın, GATA Rehabilitasyon Merkezi’nde tedavisine devam edilecek” şeklinde konuştu.

ARALIK AYINDA GİTMİŞTİ

CHP’nin önceki Genel Başkanı ve CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, geçirdiği rahatsızlığın ardından Ankara Üniversitesi İbn-i Sina Hastanesi’nin yoğun bakım servisinde 51 gün tedavi görmüştü. Baykal, Aralık ayında Sağlık Bakanlığı’nın tahsis ettiği ambulans uçakla fizik tedavi ve rehabilitasyon uygulamaları için Almanya’ya gitmişti.

Editör: TE Bilişim