Ülkü Ocakları Genel Başkanının katılımıyla gerçekleştirilen devir teslim töreninde Başkan Barış Gündoğdu 'Şehitlerimizden aldığımız kutlu sancağı omuz omuza mücadele ettiğimiz kardeşim Salih Zileliye Devrettim' dedi .

Hiç Çekinmeden Doğruya Doğru , Yanlışa Yanlış Dedik

"Başta Edirne'mize gelerek bizleri şereflendiren, Elinden kuranı öpüp devir teslim yapacağım kıymetli Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş beye teşekkür ederim .
Görevim boyunca şehit kanıyla yıkanmış Ülkü Ocakları Başkanlığı görevini kullanmaya kalkanların karşısında dimdik durdum ve ne pahasına olursa olsun hiç çekinmeden doğruya doğru, yanlışa yanlış dedim . Haksızlığın karşısında; hakkın, Güçlünün karşısında; güçsüzün, Zalimin karşısında; mazlumun yanında olduk bu saatten sonra da bu böyle olacaktır.

Edirneli Şehitlerimiz; Şükrü Sancak, Halil Hilmi Sakarya, Saadettin Manga dan bizlere kalan bu kutlu sancağı omuz omuza mücadele ettiğimiz, her türlü zorluğa beraber göğüs gerdiğimiz kardeşime, başkanıma Salih Zileli’ye geçerli sebeplerimden dolayı Genel Başkanımız Sn. Sinan Ateş beyin takdiriyle devretmiş bulunmaktayım. Başta bu kutlu göreve gelmeme vesile olan Mersin Milletvekili geçmiş dönem Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz'a, Genel başkanımız Sinan Ateş'e, Genel Başkan yardımcılarımız ve Genel merkez yöneticilerine ve tüm Edirne halkına şükranlarımı sunuyorum, Allah her birinizden kat kat razı olsun. Benim hakkım herkese sonuna kadar helaldir sizlerde bana hakkınızı helal edin. Halef selef nasıl olur, ne demektir onu göreceğiz inşallah . Bizde her şeyden öte kardeşlik, ülküdaşlık hukuku yer alır . Hepinizi yüce Allah’ıma emanet ediyorum . İyisiyle kötüsüyle Edirne de yıllar geçirdik hepinizi Allah için çok seviyorum ve kucaklıyorum . Bana hakkınızı helal edin . Allah’a emanetsiniz."

Edirne Ülkü Ocakları Başkanı
Barış Gündoğdu

Editör: TE Bilişim