Kullanıldığı her alanda ortamın havasını bir anda değiştirebilen tuğla desenli duvar panelleri, kendi içerisinde son derece zengin bir seçenek yelpazesi sunuyor. Farklı renklerde hazırlanan duvar paneli çeşitleri ile yaşam alanlarınızı çok daha estetik ve güzel kılabilirsiniz. Peki, evinizde tuğla duvar kullanabileceğiniz yerler neresi?

  • Salon

Öncelikle salonlarda bu desenin harika göründüğünü belirtelim. Evinizin salonuna gönül rahatlığı ile tuğla deseninin hakim olmasını sağlayabilirsiniz. Genellikle salonun 1 ya da 2 duvarına tuğla desenli duvar panelleri uygulanıyor. Ancak tüm duvarlara da uygulanabilir. Şayet evinizdeki dekorasyon stili buna elverişli ise 4 duvarı da tuğla desenleriyle kaplayabilirsiniz. Ortaya gerçekten muntazam bir görünümün çıkacağından hiç şüpheniz olmasın.

  • Yatak Odası

Salonun yanı sıra yatak odaları da tuğla deseniyle buluştuğunda göz kamaştıran bir görünüm elde edilebiliyor. Yatak odanızda huzur veren bir atmosferin hakim olmasını sağlamak için açık kahverengi tonlarında hazırlanan duvar panellerine yoğunlaşmanızda fayda var. Daha sıcak ve daha samimi bir ortam yakalamanızı sağlayacak olan duvar panelleri yatak odasının genel havasını da değiştiriyor. Eğer yatak odanızda country gibi iddialı ve baskın bir dekorasyon tarzını uyguladıysanız, sade görünümlü olan model seçeneklerine yönelebilirsiniz. Eğer sade bir dekorasyon tarzı mevcutsa bu durumda çok daha özgür bir şekilde seçim yapabilir ve istediğiniz tuğla desenine rahatlıkla yönelebilirsiniz.

  • Koridor

Yaşam alanlarının koridor bölümüne de tuğla deseni çok yakışıyor. Ancak koridorun sadece bir duvarına kaplama yapmayın. Her iki duvarı da panellerle kaplamanız gerekiyor. Çok dar bir koridora sahipseniz bu durumda açık renkli duvar panellerine yönelmeye çalışın. Koridorun daha geniş ve daha ferah görünmesini sağlayacaktır.

  • Misafir Odası

Artık misafir odaları da bu etkileyici desenlerle buluşmaya başladı. Konuklarınızın kendini çok daha rahat hissetmesini sağlayacak olan bu paneller aynı zamanda misafir odanızı modernize etmeniz için de harika bir seçenek oluyor. Sıkıcı bir duvar görünümü yerine tuğla deseninin sıcak havasıyla misafir odanızı da buluşturabilirsiniz. Onlarca farklı desen seçeneğine göz atmak için www.dekorcum.com adresine tıklayabilirsiniz.

Kaynak: dekorcum.com

Editör: TE Bilişim