Çok sevilen menajerlik oyunu olan Football Manager, insanları adeta bilgisayar başından kaldırmıyor. Öğrenciler derslerinden, iş sahipleri işlerinden daha çok Football Manager'de antrenörlük yaptığı takımı önemsiyor.

Bir gencin isyanı

FM bağımlısı olan bir genç, bu oyunun başından ayrılamadığı için şu sözlerle isyan etti. ''Neden ders çalışmak yerine Galatasaray'ı şampiyon yapmaya uğraşıyorum? Neden arkadaşlarımla vakit geçirmek varken evimde pür dikkat takımı kontrol ediyorum? Gerçekten bilmiyorum bu bağımlılık bir hastalık gibi.''

Takım elbise giyenler olmuştu

Hatırlarsak bu oyunu oynarken takım elbise giyen genç arkadaşlarımız vardı. Oyunda Final maçına çıkan bir genç takım elbisesini giyip takımını yönetirken ,kardeşi tarafından fotoğraflanıp sosyal medyada paylaşınca büyük ilgi görmüştü.

https://www.habererk.com/images/upload/football-manager_1444743_m.jpg

https://www.habererk.com/images/upload/BxmANzOCMAAb1la.jpg

Aynı bağımlılık İngiliz gazeteci ve yazar Iain Macintosh'da da var

https://www.habererk.com/images/upload/DHxZbFzXsAMeCkd.jpg

BBC kanalında ki Premier League World programında yer almış olan İngiliz gazeteci ve yazar Iain Macintosh, Fotball Manager bağımlısı olduğu için endişelenip doktora gidiyor.

Oyunda yönettiği takımlar kadan sevemediği kız arkadaşları, Uefa Kupası şampiyonu yaptığı takım kadar sevemediği arkadaşları olduğunu ve yönettiği takımı bir üst lige çıkartmak için uyumadığını anlatan Iain Macintosh endişelenip doktora gitmiştir. Doktora giden gazeteci Iain Macintosh, doktordan hiçbir sorununun olmadığına dair bilgiler almıştır.

Editör: TE Bilişim