Gel Dese Aşk 2. son bölümü ile ATV ekranlarında yayınlandı. Başrollerinde Erkan Petekkaya ile Şebnem Bozoklu'nun oynadığı Gel Dese Aşk dizisinin son bölümünde; Bahar'dan ilk bakışta etkilenen Murat, evliliğini de düşünerek bundan vazgeçer. Ancak Bahar'ı bir partide gören Murat için her şey yeniden değişmiştir.

Gel Dese Aşk 2. Bölüm Özeti

Düzenlenen partide beklenmedik olaylar yaşanır. Murat, körkütük sarhoş olurken Bahar'ı Yasemin zannederek öpmesi ilginç olayların yaşanmasına neden olur. Artık aklında her şeyi Yasemin'e anlatmak vardır. Mert ise planını yürürlüğe sokarken Barlas da partide Bahar'ı görenler arasındadır.

Barlas bir kez daha Bahar'ı tehdit eder. Herkes partide birbirini gözetlerken Murat sarhoşluğun etkisi ile Yasemin'e iyice yaklaşır. Ancak Yasemin'den beklenmedik bir hamle gelir. Bir anda ortam alevlenir. Derin hiç ummadığı manzara karşısında şaşkına dönerken Yasemin ve Murat içlerinde bulunduğu duruma açıklık getirir. Yasemin'in tek amacı evliliklerinin yolunda gittiğini ispatlamaktır.

Ancak Yasemin beklenmedik bir hamle yapar habersiz bir şekilde Bahar'ı işe alır. Şimdi tek amacı onu işten çıkarmaktır. Evde artık her şey eskisi gibi değildir. Fırtına kopmak üzeredir. Yasemin bu dalgınlığının hesabını çok kötü ödeyecektir.

Editör: TE Bilişim