Yazı şu şekilde:

Çok değerli bir dostumuzun eşi, Koç grubunda müdür olarak çalışıyordu. İşiyle ilgili olmayan ani bir hastalığa yakalandı. Doktorlar gün olarak çok az yaşayabileceğini söylediler.

Koç grubu, çalışanının kısa zamanda vefat edeceğini bile bile belki kurtarılabilir diye, 2 milyon TL. Çapa hastanesine harcama ve bağış yaptı. Hasta, çok kısa zaman da çapa da vefat etti.

Koç grubu, vefat eden personelinin eşini, iyi bir poziyonda kendi şirketlerine transfer ettiler. Vefat eden eşin Tazminatını 6 misline çıkarıp eşine verdiler.

Grubun en üst düzeydeki Ceo ları eşinin evine taziye ziyaretine geldi. Ve 1 yaşındaki kızına da sahip çıktılar.

Ömrü boyunca eğitim ve öğretimi grubumuz tarafından karşılanacaktır; diyerek evden ayrıldılar.

Minik kız, şimdi 7 yaşında oldu. Eyüboğlu kolejinde okuyor. Ömrü boyuncada istediği okullarda ücretsiz okuyacak. Koç grubunun garantisinde...

Nazlı Turan arkadaşımın dediği gibi.

Ne mutlu böyle yaşayıp böyle ölenlere! ne mutlu Mustafa Koç gibi arkasında bu kadar guzel eserler bırakabilenlere...Ne zengin insanlar var çevremizde,

bırakın toplumu, kendine bile faydası olmayan, parayı ilah edinmiş, değerlerini ve diğerlerini unutmuş, geçmişini bilmeyen, PATRON olup insan olamayanlara.

Allah başımızdan değerlerine sahip çıkan, ülkesi için, çalışanı için, geleceğimiz için çırpınan böyle güzel insanları eksik etmesin.

Editör: TE Bilişim