"Gelin, partiler üstü olarak Halk Kürsüsü Derneği'nde bir ve beraber olalım, sesimizde sözümüzde büyük ve gür çıksın" mesajı verildi.

Tüm Türkiye ‘de kendiliğinden oluşan halk kürsüleri dernekleşme yolunda ki ilk temellerini Kocaeli’nde attı. Ramazan Sevinç’in başkanlığında kurulan Halk Kürsüsü Derneğinin Yönetiminde Başkan yardımcısı H.Metin Hiçyılmaz, Genel Sekreter Tanem Uçar, Muhasip Sinan Erbay, Lojistik Sorumlusu Hüseyin Afacan, Sosyal Medya Hesapları Sorumlusu Nazik Acar, Akdeniz Bölge Sorumlusu Engin Eyidilli yer almakta.

Merkez İdari Koordinatörü H.Hale Kızılpınar, Marmara Bölge Sorumlusu Nermin Seçkin'in katılımı ile gerçekleşen ilk yönetim kurulu toplantısına duayen hukukçu Av. Raif Kandemir'de hukuk gözetmeni olarak bulundu ve hayırlı olması temennilerini dile getirdi.

Halk Kürsüsü Derneği ileriye dönük sosyal faaliyetlerine, medya alanındaki hedeflerini ve üyelik kabulüyle ilgili kararlarını oybirliği ile alarak dernek karar defterine yazıldığı toplantı güzel temennilerle sona erdi.

Halk Kürsüsü Derneği Başkanı Ramazan Sevinç, yönetim kurulu toplantısı sonrasında kısa bir teşekkür konuşması yaparak, "Halk Kürsüsü Derneğinin Derneği Yönetim Kurulu Üyelerince, alınan tüm kararların, firesiz, tümünün oy birliği ile alınmasından dolayı,Yönetim Kurulu Üyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum." diyerek konuşmasına "Tam olarak Partiler üstü, hiçbir siyasi, ekonomik, cenah, kişi bağ ve bağımlısı olmadan tamamen,Türk-Türk Milleti,T.C., Atatürk tarafında, Akıl-Bilim-Hukuk-Demokrasi yolunda yürüyerek, Türk Milleti için iyi ve en doğru olduğuna inandığı ve Dernek amaçlarında da yazdığı üzere, ulusal ve uluslararası çalışmalarını yapacaktır. Derneğimiz, hangi partili, dernekli, vakıflı, görüşlü, yol-platform-harekette olursa olsun, tüm yurtseverleri, vatanseverleri, kuvvai milliyecileri üye olmaya çağırmaktadır.’’ dedi.

Başkan Sevinç, çağrısında "Kurtuluş-kuruluş için; çözüm önerisi, reçetesi, projesi olan, bu hedefler için emek verecek toplumun her kesiminden insanlarımızı, üyesi, taraftarı oldukları yapılar ile gerekiyorsa aidiyet bağları saklı kalarak ama Halk Kürsüsü Derneğimizin, Türk-Türk Milleti, T.C., Atatürk değişmez değerleri etrafında toplanarak, derneğimiz üyeliğine çağırıyorum. Hakikatten, bir şeyler yapmak gerektiğini düşünen ama, düşündüğünü, istediğini yapma olanağı bulamayan bütün,vatan evlatları, Halk Kürsüsü Derneği faaliyetleri içinde, paydaşlar edinerek, bir ve beraber ve çok daha güçlü olarak, Türk Milleti lehine, arzu ettiklerini yapabilme gücüne ulaşacaklardır. Halk Kürsüsü Derneği, vatan evlatlarının sesi olmaya, faaliyetlerine zemin açmaya, desteklemeye hazırdır.’’ diyerek sözlerine "Halk Kürsüsü Derneği’nin doğru adres olduğu, Sosyal medyada, 4 yıllık emek ile şehir şehir, ilmek ilmek dokuyarak ulaştığı 51 grup sayfası 77 vilayet + 4 Kıta gruplarındaki 10.000'i geçmiş üyeleri bunun kanıtıdır. Şimdide, tüm sosyal medya grupları üyelerimizi ve diğer tüm kuvvai milliyecileri, tüm halkımızı derneğimiz resmi üyesi olmaya çağırıyorum. Gelin, partiler üstü olarak, Halk Kürsüsü Derneği'nde bir ve beraber olalım, sesimizde sözümüzde büyük ve gür çıksın." diyerek, Türk'e, Türkiye'ye, Türk Milletine ve çözüm arayanlara, Halk Kürsüsü Derneğini adres göstererek, üyelik çağrısında bulundu.

Editör: TE Bilişim