İşte 100 TL altı  fondötenler ve kapatıcılar...

Maybelline Instant Anti Age Eraser Kapatıcı

Konu kapatıcı önerileri olduğunda Maybelline Instant Anti Age Eraser’dan bahsetmemek olmaz! Hemen hemen hepimizin yakından tanıdığı bu kapatıcı, sünger ucu sayesinde pratik bir kullanım sunuyor. Ürünü hem kapatıcı olarak hem de kontür için kullanmanız mümkün

L’Oreal Paris Infaillible More Than Concealer

24 saat boyunca yüksek bir kapatıcılık sunan bu ürün, son zamanların en sevilen kapatıcılarından biri. Hafif yapısıyla tüm yüzünüze uygulayabileceğiniz Infaillible More Than Concealer, doğal bir sonuç elde etmenizi sağlıyor. İnce ama yoğun bir formül arıyorsanız bu kapatıcı tam size göre!

Maybelline Fit Me!

Doğal ve kusursuz bir sonuç vaadeden Fit Me!; kızarıklıkları, kusurları ve sivilceleri gizliyor. En popüler kapatıcılar arasında gösterilen ürün, yağ içermeyen formüle sahip.

NOTE BB Kapatıcı

Konu kapatıcı önerileri olduğunda Note BB kapatıcıdan bahsetmemek olmaz! Göz çevresini aydınlatan bu ürün, doğal ve canlı bir görünüm sağlıyor. İçeriğindeki buğday özü ve E vitamini sayesinde göz çevresini koruyan BB kapatıcı, cilt lekelerinin görünümünü azaltarak renk eşitsizliğini dengeliyor.

NYX Can’t Stop Won’t Stop

Konu kapatıcı önerileri olduğunda atlayamayacağımız bir başka marka da NYX! Hemen hemen her kusuru gizleyen bu kapatıcı, oldukça kalıcı bir formüle sahip. Sıcak-soğuk demeden cildinizle bütünleşen ürün, hem günlük makyajlarda hem de özel günlerde kullanılabiliyor.

Rimmel London Match Perfection


Yorgunluk belirtilerini ortadan kaldıran Match Perfection, göz çevresini başarılı bir şekilde aydınlatıyor. Hafif yapısıyla kolayca uygulanan ürün, kırışıklıklara dolmuyor ve ciltle bütünleşiyor. Yağlı ciltlerde bile kalıcılığını gün boyu koruyan ürün, hassas ciltler için de ideal.

Editör: TE Bilişim