Hercai 36. yeni bölümü ile bu akşam ATV ekranlarında. Hazar'ın öz kızı olmadığını öğrenen Reyyan ile ona yalan söyleyen Miran aşkı sona mı erecek?

Başrollerinde Akın Akınözü ile Ebru Şahin'in oynadığı Hercai dizisi 36. son bölümüyle 13 Mart Cuma akşamında ATV ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor. Son bölümde; tüm aileyi bir kez daha derinden sarsan Yaren sonunda dilini tutamayarak Reyyan'ın üvey evlat olduğunu herkesin içerisinde açıklıyor.

Hercai 36. Bölüm Özeti

Reyyan sonunda Hazar'ın öz kızı olduğunu öğrenmiştir. Dünyası alt üst olan Reyyan, Şadoğlu konağına ait olmadığını hissederek dedesinin de kendisine neden böylesine yabancı gibi davrandığını da anlamıştır. Hayatında böylesine değer verdiği iki adamın yalanlarına maruz kalan Reyyan'ın yardımına ilk koşan da Şükran olmuştur.

Hercai 36. bölüm izle

Hazar ve Miran ise bir an önce bu yaraları sarmak adına mücadele verse de Reyyan için işler hiçte o kadar kolay olmayacaktır. Yaptıklarının bedelini ödetmek için Nasuh da Yaren'i yanına alarak Şadoğlu konağına götürür ve onu hiç kimselerin göremeyeceği bir yere kapatır. Reyyan ile Miran arasındaki aşk hikayesinden habersiz olan Şükran, öğrendiklerini haber alır almaz Miran'ı köy evinden defeder.

Kendi hayatını başkalarının mutluluğu için hiçe sayan Reyyan'ın ise artık tek bir amacı vardır. İleri ki hayatında yalanlardan da uzak durarak mutlu bir hayat sürmektir. Ve bunun için de çok önemli bir karar alır. Miran ve Hazar ise bu karardan henüz habersizdir.

Editör: TE Bilişim