Yaklaşık 1000 Kişinin katılım gösterdiği kahvaltıya İstanbul yanı sıra şehir dışından Çankırıdan , Ankaradan , İzmirden,Mardinden,Zonguldaktan , Tekirdağdan , Kocaelinden, Edirnedende katılım sağlandı.

Programın açılış konuşmalarını İstanbul’daki Çankırılı Ülkücülerin Genel Koordinatörleri Ömer Bezci ve Mustafa Can yaparak tüm konuklara katılımından dolayı teşekkür etti.

Program süresince MHP Çankırı İl Başkanı Hidayet Çelik , Çankırı’lı Belediye Başkanları adına Şabanözü Belediye Başkanı Mustafa Karaya, İstanbul Çankırı Vakfı Sami Soydal ,İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu Başkanı Zekeriya Açıkgöz  söz aldı.

Genel Koordinatör Ömer Bezci  "5.İstanbulda’ki Çankırıları Ülkücülerin programı olduğunu ve bundan sonraki süreçte daha büyük işlere imza atacaklarını belirti. Amaç ve Hedeflerinin Milliyetçi Hareket Çizgisine gönül vermiş Çankırılı Ülkücüleri bir arada tutmak olduğunu yineledi.

Programın sunuculuğunu üstlenen Genel Koordinatör Yardımcısı Ali KARAABALI "Necip Fazılın “Devler gibi eserler bırakmak için karıncalar gibi çalışmak gerekir” sözünü söyleyerek ekip arkadaşları Abdulkadir Öztürk , Ömer Emrah Altay , Ahmet Dinlemez, Ömer Çolak , Emrah Danacıoğlu , Şaban Karaabalı ,Emre Yiğitaslan,Sabri Çakır , Bekir Başpınar , Bahadır Darı ve Genel Koordiantörleri sahneye davet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Editör: TE Bilişim