Duman’ın sorularından en ilginci ise Belediye aracıyla düğün davetiyesi dağıtılması oldu.

İYİ Parti Sakarya, Erenler ilçe Başkanı Şemsettin Duman

İşte o sorular;

“Vatandaşın parası ile davetiye dağıtmak nedir sayın başkan bunun hesabını soracak mısınız yoksa suskun mu kalacaksınız”

Belediye başkan yardımcınızın düğün davetiyelerini 54 EB 310 Plakalı resmi belediye aracı ile pazartesi öğlen saatlerine kadar davetiye dağıtıyorlar bu konuyu biliyor ve susuyorsanız yazıklar olsun bunun hesabını sorun ve kamuoyunu bilgilendirin Sayın KILIÇ Erenlerde sorunlar bitmiyor biz millet adına soralım nasıl olsa susacaksınız…

Sayın KILIÇ 2-3 seferdir özellikle akşamüzerleri Dilmen Mahallesinde gezerken sokaklarda lağım fareleri cirit attığını gördüm. Sebebini araştırdığımda eski alt yapı lagarlarını tamamen kapatılmaması sebebi ile eski lagarları mesken edindiklerini gördüm.

Erenler belediye yetkililerine soruyorum bu lagarları kapatmıyorsanız hiç olmazsa ilaçlamasını düzgün yapın sessiz sedasız oturarak suskun kalarak problemleri çözdüğünüzü mü sanıyorsanız yanılıyorsunuz.

İlçenin değişik yerlerine ‘’Güzel Erenlerimize Kaldığımız Yerden Devam’’ pankartı asmak yetmiyor. Anladık reklamı güzel yapıyorsunuz da hizmeti de pankartlara yazdığınız gibi ‘’ Belediye işi Gönül işi ‘’ anlayışı ile yapınız.

Sayın KILIÇ orda sessiz sedasız oturarak düğünlerde boy göstererek belediye başkanlığı yapacağınızı sanıyorsanız yanılıyorsunuz.İYİ Parti olarak sizi adım adım takibe devam edeceğiz.

Yaptığınız her İYİliği meth edeceğiz.

Çarşamba pazarı üzerinde mezbelelik arsayı parkı düzenlemişsiniz Tebrik ediyoruz.

Ancak Dilmen gibi Erenlerin gözde mahallesinde farelerin cirit atması gibi daha bir çok konuyu gündeme taşımaya devam edeceğiz.

Aylardır sorduğum sorulara cevap vermemeniz bizi muhatap almamaksa şunu İYİ bilin başkanlıkta 5 yıl çabuk biter geçmişte 15 yılın çabuk bitmesi gibi”

Ak Parti’li Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç

Editör: TE Bilişim