İdrar yolları problemine bağlı olarak bir operasyon geçiren CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu taburcu edildi.

Kılıçdaroğlu idrar yolları sorunu nedeniyle sabah saatlerinde hastaneye kaldırılmıştı. Burada başarılı bir operasyon geçiren Kılıçdaroğlu taburcu edildi.

CHP AÇIKLAMA YAPTI

CHP Basın Birimi'nden yapılan açıklamada, "CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na, Ankara Acıbadem Hastanesi'nde idrar yolları problemine bağlı olarak bir girişimde bulunulmuştur. Sayın Genel Başkan, gün içerisinde taburcu edilecektir." ifadelerine yer ver verildi.

BAŞBAKAN YILDIRIM ARADI

Başbakan Yıldırım da, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nu arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

TAKIM ELBİSEYLE ÇIKTI

Kılıçdaroğlu, operasyonun gerçekleştiği Acıbadem Hastanesi'nden ayrılırken basın mensuplarına el salladı. Takım elbise giyen ve hastaneden yürüyerek çıkan Kılıçdaroğlu, kendisini bekleyen araca bindi.

Kılıçdaroğlu'na eşlik eden CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, hastane önünde basın mensuplarına açıklamada bulundu.

"EVİNDE İSTİRAHAT EDECEK"

Kemal Kılıçdaroğlu'nun idrar yollarındaki bir problem nedeniyle sabah saatlerinde hastaneye geldiğini ve burada cerrahi girişimde bulunulduğunu belirten CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, "Küçük bir cerrahi girişim sonucu şu anda sağlığı gayet iyi. Şu anda da taburcu oldu. Evinde istirahat edecek. Korkacak, kaygı duyacak bir durum yok. Bundan sonra hızla çalışmalarına başlayacak." dedi.

Editör: TE Bilişim