Kuruluş Osman 15. bölüm izle linki ATV ekranlarında. Kuruluş Osman 15. bölüm tek parça izle halinde yayında. Kuruluş Osman 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Başrollerinde Burak Özçivit'in oynadığı Kuruluş Osman dizisi 15. son bölümüyle 18 Mart akşamında ATV ekranlarında. Kuruluş Osman son bölümünde; Osman Bey bir kez daha Cengiz Han'dan kalan emanetleri almak için geri gelirken Batur'un ihaneti ile karşılaşır. Okçuların saldırıları ile durdurabilen Osman Bey, tuzağın farkına varmıştır.

Osman Bey sonunda ağabeyi olan Gündüz'ün Balgay tarafından tutsak edildiği haberini alarak Alpleri ile beraber hem Balgay'ı hem de Moğolları tuzağa çeker. Dündar Bey oldukça zor günler geçirirken yanına Samsa Çavuş'u da alan Osman Bey, son bir hamle ile Balgay ve Moğollara karşı saldırıya geçer.

Şimdi akıllardaki soru acaba Osman Bey, Kayıların intikamını alabildi mi? Balgay'ın akıbeti hala belirsizliğini korurken işkence gören Osman Bey'ın ağabeyi Gündüz'ün kurtulup kurtulamayacağı ise merak konusudur. Bala Hatun ise hastalığın pençesinden kurtulmaya çalışırken dengeler yeniden değişecek.

KURULUŞ OSMAN SON BÖLÜM İZLE

Editör: TE Bilişim