NTV'nin haberine göre, uyuşturucu kullandığı için tedavi olmasını isteyen 40 yaşındaki annesini defalarca bıçaklayan Leikovic, can çekişen annesinin hala atmakta olan kalbini söküp yerinden çıkardı.

Aynı zamanda tıp öğrencisi olan Anna Leikovic, bununla da yetinmeyen annesinin diğer iç organlarını da mutfak bıçağıyla yerinden çıkardı.

Leikovic, annesini soğukkanlılıkla öldürdükten sonra cinayetin izlerini temizledi ve ardından erkek arkadaşıyla buluşmaya gitti.

Annesinin Almanya'dan döndükten sonra kızına tedavi olması için baskı yaptığı, Anna'nın ise buna sinirlenerek annesini öldürdüğü aktarıldı.

MAHKEMEDEKİ TAVIRLARI ŞAŞKINA ÇEVİRDİ

Cinayetin ardından tutuklanarak mahkemeye çıkarılan genç kadının buradaki tavırları da görenleri şaşkına çevirdi.

Mahkeme salonunda oturduğu sıraya uzanan Anna hiçbir şey olmamış gibi etrafa gülerek bakarak duruşmanın sona ermesini bekledi.

Bir muhabirin annesini öldürüp öldürmediğiyle ilgili sorusuna ise 'Hoşça kalın' diye gülümseyerek cevap veren Anna Leikovic, bu korkunç cinayetin tek şüphelisi olarak yargılanacak.

Öte yandan tıp öğrencisi olduğu belirtilen Anna’nın uyuşturucu kullandığı ve annesinin tedavi için Almanya’da çalıştığı öne sürüldü. Cinayetle ilgili açıklama yapan Anna'nın dayısı ise kardeşinin kızına çok düşkün olduğunu ve onun tedavisi için çok uğraştığını aktardı.

Tüm ülke bu korkunç cinayetin davasından çıkacak sonucu ve anne katili olan Anna'nın alacağı cezayı merakla bekliyor.

Editör: TE Bilişim