İstanbul metrosunda çalışan güvenlik görevlisi, vatman , hat bakım görevlisi ve mühendis gibi farklı birimlerde çalışan personele 'babalar günü' sürprizi yapıldı.

Çocukları onlar için hazırlanan  Babalar Günü mesajlarını seslendirdi. Her şeyden habersiz babalar, bir anda çocuklarının sesini duyunca duygu dolu anlar yaşadı. Babalar Günü sürpriziyle karşılaşan ilk personel, güvenlik görevlisi Sedat Şencan oldu. Peronda rutin işleriyle meşgul olan ve hiç beklemediği bir anda çocuğunun sesini, iç anons sistemi üzerinden duyan baba, duygularını ifade etmekte zorlandı ve gözyaşlarını tutamadı.

Mühendis olarak çalışan bir diğer baba Fatih Gültekin de olacaklardan habersiz bir şekilde günlük toplantısına girdi. Toplantı esnasında gösterilen sunum birden değişti ve mühendis baba, çocuklarının Babalar Günü videosu ile karşılaştı. Bu sürprizle şaşkına dönen babanın mutluluğu görülmeye değerdi.

Metro seyir halindeyken, araç içi anonsunda kendi çocuklarının sesini duyan vatman Hakan Sarıkoç da hayatının en anlamlı seferini yapmış oldu. Vatman Hakan Sarıkoç  ile birlikte, yolcular da büyük bir duygulu anlar yaşadı. Metro İstanbul’un son sürprizi de hat bakım görevlisi Eyüp Uzer’e oldu. Gecenin bir yarısında, büyük bir gayretle hatların bakımını yaparken çocuğunun sesini duyan Eyüp Uzer, yaşadığı bu güzel sürprizle gecenin tüm yorgunluğunu unuttu. Metro İstanbul, çalışanlarına hazırladığı sürprizleri basın mensupları ile paylaşmak ve sosyal medya hesapları üzerinden yayınlamak için de kısa filmlere dönüştürdü.

Metro İstanbul Genel Müdürü Kasım Kutlu “Biz Metro İstanbul ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak büyük bir aileyiz bu büyük ailenin sıcaklığını yolcularımıza da yaşatmak istiyoruz. Peronlarımızdan çıkana kadar evde misafirleri ağırlama duygusuyla yolcularımızı misafir ediyoruz. Bizler için 24 saat anneler, 24 saat babalar günüdür. En büyük hediye babayı anneyi gülerek kucaklamak ve sevmektir” diye konuştu.

Kaynak: dha