Sosyal medya bu ahlaksız eylem için biçilmiş kaftan.

Adı Burak Aytaş, Memleket, Konya, MHP'li olduğunu söylüyor.

https://www.facebook.com/burakaytas4?lst=778769481%3A100009216711083%3A1514722989

Burak Aytaş Atatürk'e hakaret suçundan dava dosyası bulunuyor. Yazdıklarından bu anlaşılıyor. Paylaşımı şu şekilde " A.... si.... Atatürk'ü mezarında bile başıma iş açtı. Mahkeme kağıdı geldi bi de Atatürk'e hakaretten mahkemeye çıkıcam nerde lan fikir özgürlüğü hani demokrasi bi trendi istediğimiz yerde inerdik yalanınızı si..... baskıcı düzenin robot yığınları sizi sizde si... sürülecek akıl yok büyük bi değer dünyası yaratıp onların aksi yönünde hareket edeni düşman ilan ediyosunuz peki buda benim değer dünyamsa ne olucak bunu anlayamadığınız için batı toplumlarından geri kalıyosunuz anlayın artık şunu"

Yazdıklarından ve sosyal medya profilinden çokta sağlıklı bir ruh halinin olmadığı anlaşılan Burak Aytaş Aynı zamanda MHP'li olduğunu iddia ediyor. Hem profilinin künye kısmında hemde paylaşımlarımda bundan sıkça söz ediyor.

Aytaş bir paylaşımında "Bahçeli basit bir adam değil duruşu belli tarafı belli net bir insan ona buna oynayan bir kişilik değil günümüz Türkiyesin de Türksen MHPden başka bir çıkar yolun yok" demiş.

Editör: TE Bilişim