BAE Dışişleri Bakanı Şeyh Abdullah bin Zayed, Türkleri 1916 yılında suç işlemekle suçlayan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hedef alan Iraklı bir Twitter kullanıcısının paylaşımını, kendi Twitter sayfasında paylamıştı. Tweette Fahri Paşa’nın suç işlediği, Araplardan para ve değerli yazmalar çaldığı iddia ediliyordu. Zayed'in bu paylaşımları iki ülke arasındaki ilişkilerin gerilmesine neden oldu. Büyükelçilik Maslahatgüzarı Havle Ali el-Şemsi Dışişleri Bakanlığına çağrılarak uyarıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan da sert tepki gösterdi.
O sokağın adı “Fahrettin Paşa” oldu! Arap büyük elçi o isme seve seve bakarak geçmezse...
BAE Dışişleri Bakanı Abdullah bin Zayed’in Fahrettin Paşa hakkında yaptığı asılsız suçlama ve hakaret sonrası, Ankara'da Birleşik Arap Emirlikleri Büyükelçiliği’nin (BAE) bulunduğu sokağın adı ''Fahrettin Paşa'' olarak değiştirildi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
ANKETTüm Anketler
1
Rize’de yat limanında eriyen taşlar, suya gömülüyor
2
SRC belgesi artık E Devletten alınabilecek
3
AKP Genel Başkanı Erdoğan "Sayın Bahçeli'ye...
4
...Ve Erdoğan, Bahçeli'yi Saray'a davet...
5
Polisten tankere “aracı sıkıştır” emri!
6
Cem Yılmaz hakkında suç duyurusu
7
AKP'li sözcü "İnşallah ölürse Fazıl...
8
Galatasaraylı Selçuk İnan "S8" isim hakkı...
9
Prof. Dr. Ümit Özdağ "Taner Akçam yalan söylüyor"
10
İYİ Parti Manisa İl Başkanı Akkal Gazeteciler...
SIRADAKİ HABER
bu iş iddia ile inat ile olmaz. vehhabi suudi yönetimi bizim büyükelçiliğimizin olduğu sokak veya caddeye ermeni bebek katili cani aponun adını verse ne olacak. haklı ve kibarca anlatılmalı.