Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz resmi twitter hesabından Kamu -Sen Niğde il başkanı ve yönetimiyle çekilmiş resimler paylaşarak "Türkiye Kamu-Sen Niğde İl Başkanı Adnan Özer ve çok kıymetli yönetiminin ziyaretlerinde hoş bir sohbette bulunduk. Biriz, beraberiz!" dedi.

Bilindiği gibi Türkiye Kamu-Sen Genel Merkezi'ne yapılan ve delege oyu ile seçilen Genel başkanının istifası istenilen saldırıları "Taş Medreseli Ülkücüler" denen merkezi Ankara'da olan grup üstlenmişti.

Etik haberde bir bildiri yayınlayan grup  "Bu Bürütüs vari çıkışınız öncesinde gerekli istişarelerde bulunsa idiniz bu nahoş hadiseler elbette zuhur etmeyecekti." diyerek saldırıyı sahiplenmişlerdi.

Eğer Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz "Ben o grubu tanımam, kim olduklarını da bilmem" diyorsa sözümüz yok.

Referandumda "Hayır " diyeceğiz açıklaması yapan bir sendikanın Genel Merkezine yapılan saldırıdan sonra  bu paylaşımları yapan Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz'un referandumda "Hayır" diyeceğine yorumlanabilir.

Yok bu "sadece bir ziyaret" derse eğer, Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk'u ziyaret etsin de Türkiye Cumhuriyeti başkan nasıl olur görsün.

Editör: TE Bilişim