Fakat düşünülenin aksine profesyonel baristaların birçoğu French press ile de kaliteli lezzetler elde edilebileceğini söylüyorlar.

Eğer French press ile kahve demlediğinizde kötü bir sonuç ile karşılaştıysanız suçu hemen ekipmana atmayın. Kullandığınız teknik yanlışsa hangi ekipmanı kullanırsanız kullanın iyi sonuç alamazsınız. Dolayısıyla French pressi kötülemek yerine tekniğinizi değiştirin. Emin olun o zaman tattığınız lezzet çok daha başka olacak.

Çünkü French press ile de gövdeli ve aromatik lezzerler hazırlayabilirsiniz. Hatta yoğun aromalardan hoşlanıyorsanız demlenme süresini bir dakika kadar uzatarak damağınız için en uygun aromayı elde edebilirsiniz.

Ayrıca French press kullanımı en kolay ve en pratik kahve ekipmanıdır. Her ekipmanın belli teferruatları vardır. Ancak French press basit bir kullanıma sahiptir. Dolayısıyla isterseniz usta olun isterseniz de acemi hiç fark etmez. Doğru teknikleri kullandığınız müddetçe French press ile harika kahveler hazırlayabilirsiniz.

Eğer ön yargılara kapılarak henüz French press almadıysanız Mithra Coffee’nin birbirinden şık ve kullanışlı modelleri arasından seçim yapabilirsiniz. Mithra Coffee farklı bütçelere hitap eden French press modelleriyle hem kahve köşeniz hem de bütçeniz için en doğru seçimi yapmanıza yardımcı oluyor.

Mithra Coffee üzerinde alacağınız French pressin yanında merak ettiğiniz kahve çekirdeklerini de incelemenizi tavsiye ederiz. Çünkü Mithra Coffee üzerinden sipariş vereceğiniz kahve çekirdeklerinin French press ayarında öğütülmesini talep edebilirsiniz. Böylece daha gövdeli ve aromatik bir fincan hazırlayabilirsiniz.

Zevkinize uygun French press modelini ve damak tadınıza uygun lezzeti seçmek için Mithra Coffee’nin zengin dünyasını keşfedin. Eğer farklı kahve ekipmanlarını incelemek isterseniz French press dışındaki modellere de bakabilirsiniz. Çünkü Mithra Coffee’nin ürünleri arasında French press dışında üçüncü nesil kahveciliğin diğer popüler ekipmanları da yer alıyor.

Nitelikli Kahve Kavramı Ne İfade Eder?

Üçüncü nesil kahve dalgasıyla birlikte kahve piyasasında en çok kullanılan terimlerden biri “nitelikli kahve” oldu. Peki, nitelikli kahve dedikleri şey nedir ve diğer kahvelerden farkı nedir?

İyi kahve, çiftlikten fincana kadar tüm sürecin titizlikle yürütüldüğü kahveleri nitelemek için kullanılır. Bu kahveler SCA (Specialty Coffee Association) yani Nitelikli Kahve Birliği tarafından belirlenir. Bu kurum kahvenin yetiştiği çiftlikten numuneler alır. Daha sonra bu numuneleri belli standartlar ölçüsünde değerlendirir ve kahvenin kalitesini belirler.

Standartlara uygun olmayan kahveler düşük kalite sınıflarıyla piyasaya sunulurlar. Elbette nitelikli kahve çeşitleri diğer kahvelere göre çok daha lezzetlidir. Ayrıca fiyat olarak da düşük sınıflı kahvelere nazaran daha pahalıdırlar.

Dolayısıyla piyasada bulunan kahveler bu standartlar doğrultusunda satışa sunuluyorlar. Mithra Coffee’de kahve çeşitleri arasında nitelikli çekirdeklere yer veriyor. Bu çekirdekler kahveseverler için özenle hazırlanıyor.

Mithra Coffee seçtiğiniz nitelikli kahve çeşitlerini kalitesinden ve tazeliğinde ödün vermeden sizlere ulaştırıyor. Bu sebeple seçilen her bir kahveyi sipariş üzerine öğütüyor ve paketliyor. Böylece kahvelerin raflarda tazeliğini ve aromasını kaybetmesine engel oluyor.

Tüm kanalları izleyebilmek için televizyon hackleme yöntemi Tüm kanalları izleyebilmek için televizyon hackleme yöntemi

Eğer evde ya da iş yerinde kaliteli bir deneyim yaşamak istiyorsanız Mithra Coffee’nin kahve çeşitlerine bakabilirsiniz. Evinizden ya da iş yerinizden çıkmadan arzu ettiğiniz lezzete ve kaliteye kavuşabilirsiniz.

Yöresel Kahve Çeşitleri Mithra Coffee ile Tek Tıkla Kapınızda!

Kahve, Oğlak ve Yengeç Dönencesi arasında kalan bölgede yetişme imkanı bulan bir meyve türüdür. Meyve diyoruz, çünkü kahve esasında coffea adı verilen ağaçta yetişen meyvenin çekirdeğidir. Konumuza dönecek olursak bu iki dönence arasında 70’ten fazla ülke kahve üretimi yapmaktadır. Ancak 50’den fazlası kahveyi ihraç etmektedir.

Mithra Coffee, ürünlerini seçerken kahve kuşağının en iyi hasatını çıkaran ülkeler arasından seçim yapıyor. Bunu yaparken de Arabica ve Arabica çekirdek türünün kaliteli varyetelerini seçmeye özen gösteriyor. Dolayısıyla Mithra Coffee, sunduğu hizmetle kahveseverlere en iyi ve en kaliteli deneyimi yaşatmaya çalışıyor diyebiliriz.

Mithra Coffee kahve çeşitleri arasında Brezilya, Guatemala, Kolombiya, Burundi, El Salvador, Honduras, Etiyopya, Kosta Rika, Endonezya ve Kenya ülkelerinden seçilen çekirdekler yer alıyor. Bu çekirdekler ülkelerin belli bölgelerinden toplandıkları için kahveseverler tüketecekleri çekirdek hakkında ayrıntılı bilgiye sahip olabiliyorlar.

Yani Mithra Coffee yalnızca kahve kuşağının en iyi mahsullerini sunmakla kalmıyor. Aynı zamanda sunduğu yöresel lezzetlerle kahve tutkunlarına eşsiz bir aroma deneyimleme şansı da veriyor.

Mithra Coffee üzerinden seçeceğiniz yöresel kahve çekirdeklerini tek tıkla evinize ya da ofisinize sipariş edebilirsiniz. İstanbul içindeyseniz aynı gün teslimat seçeneğini kullanabilirsiniz. Eğer İstanbul dışında Türkiye’nin herhangi bir şehrinden sipariş verecekseniz aynı gün kargo hizmetinden faydalanabilirsiniz.

79 TL üzeri tüm siparişlerde ücretsiz teslimat seçeneğiyle dilediğiniz kahve çeşitlerine, çay çeşitlerine, kupalara, demleme ekipmanlarına ve pek çok ürüne kargo ücreti ödemeden sahip olabilirsiniz. Kısacası kaliteli lezzete en hızlı ve en hesaplı şekilde ulaşmak istiyorsanız Mithra Coffee’yi şimdi ziyaret edebilirsiniz.

Editör: TE Bilişim