Gülben Ergen'in aldırdığı tedbir kararına uymayan Seren Serengil,İstanbul 11 Aile Mahkemesinin üç günlük zorlama hapsiyle ilgili işlemleri tamamlamak için bu sabah İstanbul Adliyesi İnfaz Savcılığı’na geldi. 

Geçtiğimiz günlerde teslim olmak için Bakırköy Kadın Cezaevi'ne giden Seren Serengil, hakim tarafından gerekçeli karar imzalanmayınca geri dönmüştü. Dün cezası hakim tarafından imzalanan Seren Serengil, bu sabah İstanbul Adalet Sarayı'na geldi. Serengil'in teslim olmak için adliyeye geldiği öğrenildi.

Yaşar İpek yalnız bırakmadı!

Seren Serengil'in adının aşk dedikodularına karıştığı şarkıcı Yaşar İpek'in de adliyeye gelmesi dikkat çekti. Bu zor günlerinde Serengil'i yalnız bırakmayan İpek, objektiflere böyle yansıdı.

İNFAZ YAZISI DÜN ALINDI

Sayın Seren Serengil'in bu tutumu ve kamuoyunu yanlış yönlendirmesi nedeniyle mesleki itibarımın zedelenmemesi için bu açıklamayı yapma zorunluluğum doğmuştur. Seren Serengil'in cezasının infaz yazısını bugün (01.02.2018) itibariyle almış bulunmama rağmen yaşananlardan dolayı avukatlık görevimden istifa etmiş bulunuyorum."

SERENGİL: İSTİFA ET DEDİM!

Av. Mermer'in açıklamasından sonra Seren Serengil, Hurriyet.com.tr'ye yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

"Görülen lüzum üzerine Av. Ayşegül Mermer’in dosyadaki avukatlık görevi ile birlikte şahsımı temsil noktasındaki tüm görevleri sonlandırılmıştır. Kendisine mesaj ile azledeceğimi ilettim ancak zarar gelmemesi için 'sen istifa et' dememe rağmen kamuoyuna tam tersi yönde açıklamalar yapması duyduğum kuşkuları arttırmıştır. Bunun mesaj kayıtları da sabittir. Gülben Ergen’in menajeri Özgür Aras ile olan yakın diyalogları ile dosyamızın takibi esnasında şahsımda oluşan tereddütler ve pazartesi günü beni yanlış yönlendirmesi sebebiyle bu kararı almak gerekmiştir."

Editör: TE Bilişim