İstanbul'da aniden bastıran yağmur etkili oldu. Bir anda gündüz geceye dönerken dışarıda olanlar kendilerini saçak altlarına attı. Taksim Meydanı'nda fırtınayla insanlar yürümekte güçlük çekti.

ŞİŞLİ'DE MESCİDİ SU BASTI

Şiddetli yağış nedeniyle Şişli Keleşoğlu Mescidi'ni su bastı. Cami cemaati suyu kendi imkanları ile kovalarla tahliye etmeye çalıştı. 

YOLLAR DEREYE DÖNDÜ

Tarlabaşı Bulvarı ve Dolapdere Irmak Caddesi dereye döndü. Araçlar su içerisinden güçlükle ilerledi.Hasdal Kemerburgaz Yolu'nda da manzara aynıydı. Yolda biriken su nedeniyle sürücüler  zor anlar yaşadı.

PİYALEPAŞA BULVARI'NDA İÇİNDE 27 KİŞİNİN OLDUĞU MİDİBÜS KALDI

Yağmur sularının yolda birikmesi nedeniyle içinde 27 kişinin olduğu servis midibüsü su içinde kaldı. Motorun istop etmesi nedeniyle yolda kalan midibüs şoförü itfaiyeden yardım istedi. İtfaiye ekipleri yolda kalan midibüsü çekerek kurtardı.

LYS MF2 VE MF3 TÜRKİYE İKİNCİSİ'DE YOLDA KALDI

Üniversite tercihi yapmak için İzmir'den İstanbul' a gelen LYS MF-2 ve MF-3 Türkiye ikincisi Batu Özlüşen de yolda kaldı.Su basan midibüs içinde kurtarılmayı bekleyen Özlüşen, "İki saattir midibüsün içinde kurtarılmayı bekledik. Bize büyük bir sürpriz oldu" dedi.



 

Kaynak: dha