Zafer Partisi Efeler İlçe Başkanlığı tarafından kurucular kurulu tanıtım toplantısı düzenlendi. Kardeşköy Mahallesi’nde gerçekleştirilen kahvaltılı programa, Zafer Partisi Aydın Başkanı Cem Akbudak, ilçe başkanları ve mahalle sorumlularının yanı sıra birçok üye katıldı.

Zafer Partisi’nin kurucular kurulu toplantısında konuşan Zafer Partisi Aydın İl Başkanı Cem Akbudak; “Atatürk çizgisinde Türk milliyetçiliğinin yeni partisi Zafer Partisidir” dedi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Zafer Partisi Efeler İlçe Başkanı İsmail Kebelioğlu; “Zafer Partisi Efeler Kurucu İlçe Başkanı olarak atandığımdan bu yana gece gündüz demeden toplumun çeşitli kesimleriyle yapmış olduğum görüşmeler sonucunda kuruluş çalışmalarını tamamlanmış bulunmaktayım. Zafer’in Türk milliyetçileri hak bildiği dava uğruna soğukkanlı ve sağduyu ile hareket etme kabiliyetinde olacaklardır. Zafer’in Türk milliyetçileri Atatürk çizgisinde Türk milliyetçiliğini savunacaklardır. Zafer’in Türk milliyetçileri uzlaşma ve müzakereleri sadece ve sadece Türk milletiyle yapacaktır” dedi.

“SURİYELİLERİ BU ÜLKEDEN GÖNDERECEĞİZ”

Sığınmacı meselesine de değinen Kebelioğlu; “Öncelikle ne mutlu Türk’üm diyenlerin hakkını savunacak, demeyenlere ise anayasal, hakkaniyetli, adaletli ve hukuki davranacaklardır. Buradan hareketle Türk milletinin ekonomik refahına ülkemizin istikrarına ve bölünmez bütünlüğüne en büyük tehdit, ülkemizi bir iç savaşa sürüklemek için Türkiye’ye gönderilen sekiz milyon sığınmacı ve kaçak var. Türkiye bu sığınmacı ve kaçakları ülkelerine yollamaz ise tarihin en ağır felaketine sürüklenecektir. Bu nedenle Suriyelileri ne şartta olursa olsun bu ülkeden göndermek için siyasi mücadelemizi demokratik yollarla bıkmadan sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

“GÜVEN OYLAMASINDA BİRİNCİ ÇIKIYOR”

Zafer Partisi Aydın İl Başkanı Cem Akbudak ise; “Zafer Partisi Aydın’da 9 Aralık günü resmiyet kazanarak siyasi faaliyetine başladı. İl Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Böyle bir partide böyle bir genel başkanla yani Ümit Özdağ ile birlikte olmaktan gurur ve şeref duyuyorum. Çünkü sayın genel başkanımız yapılan kamuoyu araştırmalarında en güvenilenlerin içerisinde birinci olarak çıkan biridir. Bu çok önemli. Şuna inanıyoruz ki Atatürk çizgisinde Türk Milliyetçiliğinin yeni partisi Zafer Partisidir” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim